Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szakított veled a párod akkor milyen elő jeleket produkált és miből érezted hogy baj van?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
úgy értem szakítás előtt miből vetted észre hogy valami nem ok?
2012. febr. 4. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
éreztem mindenen amit csinált, az ölelésén, a csókján, a beszédén. amikor mondtam neki h szeretem, úgy válaszolt, hogy én is téged (azelőtt mindig azt mondta h én is szeretlek). de akkor már nem tudta kimondani. másnap rákérdeztem van-e valami baj, mondja el őszintén. sírva fakadt, és kibökte, hogy úgy érzi már nem szerelmes.
2012. febr. 4. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Mi régen szakítottunk már, akkor is azért mert ő azt érezte hogy nem szeret (akkor 15 évesek voltunk).. Előjele nem volt, áthívott hozzájuk szokásosan... -.-

Azóta már tudom, hogy szeretett akkor is, csak nem tudta kezelni :D azt hitte ha nem max lángon ég, akkor vége a világnak.. azt hitte én nem ezt érdemlem, holott ez a normális :D azóta összejöttünk újra, már 4 éve együtt vagyunk, és így közel a 20hoz már csak mosolygunk, mennyire buták voltunk :)

2012. febr. 4. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Múlt héten kitalálta hogy elmegy vásárolni,aztán mondtam neki hogy mit szólna ha elmennék vele?És azt mondta mégse megy majd inkább pár nap múlva mert közbe jött neki valami.Most itt nem az fb-n van a hangsúly.Én szívesen találkoznék vele élőbe,csak én annyit próbálkoztam hogy meguntam.Meg ő szakított ha akar valamit szerintem ő hívjon el.
2012. febr. 4. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Mi előtte két nappal összevesztünk, én akkor meguntam, elmentem, és kb. 7 órán keresztül nem adtam jelet magamról. Aztán úgy tűnt megtudtuk beszélni, de később könnyek közt szakított velem.
2012. febr. 4. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Semmi elöjele nem volt, pontosabban annyira nem, hogy eljegyzésröl és összeköltözésröl beszéltünk, majd 1 nap alatt kiszeretett belölem és összejött egy vén fószerrel...
2012. febr. 4. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

- sokszor kifogásolt dolgokat (mit hogy kéne máshogy csinálni, mi nem tetszik neki)

- kevesebbszer akart találkozni (nem kezdeményezte, jöttek a kifogások, ha én kezdeményeztem se ért rá mindig vagy csak nagyon rövid időre...)

- volt hogy elfelejtette, ha megbeszéltük, hogy találkozunk, vagy ugyan jött, de rengeteget késett anélkül, hogy szólt volna...

- meg persze elmaradtak az apró ajándékok, meg az egyéb kedvességek, amik azért szokás egy párkapcsolatban...

2012. febr. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!