Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akinek bejövök, de soha nem volt még barátnőm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lány 4 évvel idősebb nállam, tudom, nem lesz semmi belőle, maximum pici ideig, de azt a kis időt is jó lenne kihasználni.
Nem tudom milyen csókolózni, hogy hogy kell. Azt se tudom Mit szeretnek a lányok. Mit tegyek? Holnap tali, sürgős lenne :/
Előre is köszönöm!
2012. febr. 4. 02:13
2/13 A kérdező kommentje:
15 F / én
19 L / ő
2012. febr. 4. 02:15
3/13 vnas00000 válasza:
itt most nem fogsz választ kapni embeeer :DD
4/13 anonim válasza:
Hát ha férfi vagy ez szinte ösztönből jön,tudni fogod.
5/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban: értelmes választ nem kaprok. Látom megy a trollkodás, mint atom, el vagytok szabadulva, xD. Azért jó lenne ha segítenél nem inkább trollkodsz te is, vagy ma már ciki nem trollkodni?
2012. febr. 4. 02:18
6/13 A kérdező kommentje:
4.nek : de egyszerűen félek :-I
Meg alapból hülye vagyok a lányokhoz.
2012. febr. 4. 02:20
8/13 A kérdező kommentje:
7. nek : köcce, holnap találkozunk elősször, annak örülök ha megcsókol :D
trollface!
2012. febr. 4. 02:22
9/13 anonim válasza:
na segítek.legyél magabiztos amennyire csak tudsz még ha amúgy semmi magabiztosság sincs benned. legyél határozott és tartsd érdeklődését fennt ameddig csak tudod, legyél érdekes számára.érdeklődj felőle lássa rajtad hogy tényleg kíváncsi vagy rá.csók tutira nem lesz első alkalommal egyébként ne félj a csóktól természetesen jön majd magától ha eljön az ideje.
10/13 vnas00000 válasza:
nyald ki nem kell csók ne kicsinyeskedj már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!