Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon önző, ez a szexuális aktusoknál okoz csak problémát. Rám mászik, elmegy és akkor be is van fejezve a dolog. Még egyszer sem tartott tovább 20 percnél. Szeretem meg minden, de ezzel lehet valamit kezdeni, ha hiába kérem, hogy rám is figyeljen?
19/L
2012. febr. 3. 22:30
3/7 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Biztosan szeret? Mert ha szeretne, törődne veled, fontos lenne neki, hogy te is élvezd a szexet!
4/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja vagyunk együtt...szex után elmegy kockulni,akkor nem szeret?
2012. febr. 3. 22:44
5/7 anonim válasza:
Hát nem... Az én barátom az utána [szinte mindig] ölel egész éjjel és magához szorít, sokáig csókolja a nyakamat is. Mindig figyel rám és eddig szthiszem 2x-3x fordult elő, hogy nem élveztem el rendessen... Akkor is másnap este már bújt hozzám, hogy "jóvá teszi" és mindig meg is tette :) A te barátod úgy látszik, h magasról tesz rád, bocsi...
6/7 anonim válasza:
A barátod le se s.ar téged.Ha szeretne,akkor az is számítana neki,hogy neked jó legyen.Szeretet=torodéssel.
7/7 anonim válasza:
Igen, épp ez az! Ha néhányszor nem sikerül, akk sebaj, mert előfordul... Az a lényeg, hogy ezzel Ő törődik-e... És itt ne egyszeri alkalomra gondolj, hanem ha folyton ez van, akkor tényleg jól lesz@r... Am én egyik barátommal is ezért szakítottam annó... Tök paraszt volt, mert 7-8 menetből, ha egyszer is jóvolt, az már csoda... -.-" Hamar kiis vágtam, ráadásul ezt nekiis csaptam, meg minden érzékelten szemétségét is... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!