Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy legyűrjem a félelmemet?
Én megértelek, mert hasonlóan voltam. De nálam volt egy rész, amikor átestem a holtponton, hogy az új pasik nem egyenlőek a régivel. Ez akárhogy is, nagy hiba kivetíteni rá korábbi csalódásokat, mert ő nem tehet róla.
Ha van olyan dolog, ami kizáró tényező nálad kérdezz rá, minden más már lényegtelen. :) Hagyd csak, hadd udvaroljon, de mindig adj neki biztatást, hogy nem fölöslegesen csinálja, mert a pasik rendkívül elbizonytalanodnak egy "sokáig kell neki udvarolni" - lánytól. Nem is a szex miatt, hanem mert nem kapnak pozitív megerősítést. De persze kérheted, hogy még jobban ismerjétek meg egymást.
20L
Ne keress hibákat, mert ezzel csak magaddal szúrnál ki. Inkább kényeztesd magad (ha már az a szemét kib@szoott veled anno) és engedd meg magadnak az új és vonzó dolgokat. Én a helyedbe belevágnék az tuti!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!