Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy legyűrjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy legyűrjem a félelmemet?

Figyelt kérdés
Van egy srác, régóta ismerem, vonzódunk egymáshoz. Első pár randin nagyon jól éreztük magunkat, de mostanra megijedtem, hiszen komolyra fordulhat..és ez az amitől félek. Lassan 3 éve nem volt kapcsolatom, mert előző barátom majdhogynem tönkretett, azóta nem tudok tovább lépni senkivel:( Biztos, hogy nem az a baj, hogy nem felel meg nekem! Először nagyon nagyon tetszik, aztán a hibákat keresem... segítsetek!:(
2012. febr. 2. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Találtál benne olyan hibákat,ami miatt úgy érzed, hogy nem bírnád elviselni?Ha nem,akkor mond el neki, hogy lassítsatok a tempón.Ha megérti,akkor rendes,ha nem,akkor barom.
2012. febr. 2. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam olyat, ami elviselhetetlen:) De még szinte alig ismerem, és nem szeretném, hogy ha kimegyünk a baráti társaásgunkba( pl a 2 egyhelyen van) hogy már úgy menjünk ki mint egy pár. Eddig csak szájrapuszi volt, semmi komoly. Ez nagy elvárás? Csak szeretném minél jobban megismerni.
2012. febr. 2. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Kettesbe találkozzatok,ne pedig társaságba :)
2012. febr. 2. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen úgy szoktunk:) Most ez kivételes eset. Csak ha kettesben is vagyunk, ő már úgy viszonyul mintha együtt lennénk..mindig puszilgat, ölelget ami jól is esik...csaképp nekem gyorsnak tűnik
2012. febr. 2. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én megértelek, mert hasonlóan voltam. De nálam volt egy rész, amikor átestem a holtponton, hogy az új pasik nem egyenlőek a régivel. Ez akárhogy is, nagy hiba kivetíteni rá korábbi csalódásokat, mert ő nem tehet róla.

Ha van olyan dolog, ami kizáró tényező nálad kérdezz rá, minden más már lényegtelen. :) Hagyd csak, hadd udvaroljon, de mindig adj neki biztatást, hogy nem fölöslegesen csinálja, mert a pasik rendkívül elbizonytalanodnak egy "sokáig kell neki udvarolni" - lánytól. Nem is a szex miatt, hanem mert nem kapnak pozitív megerősítést. De persze kérheted, hogy még jobban ismerjétek meg egymást.

20L

2012. febr. 2. 18:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) De, a holtponton mikor estél át? egy kapcsolat alatt, vagy sem?
2012. febr. 2. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne keress hibákat, mert ezzel csak magaddal szúrnál ki. Inkább kényeztesd magad (ha már az a szemét kib@szoott veled anno) és engedd meg magadnak az új és vonzó dolgokat. Én a helyedbe belevágnék az tuti!

:D

2012. febr. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!