Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve nincs kapcsolatom! Hogyan tudnám legyőzni a félelmemet a férfiakkal szemben?
Rengeteg lehetőségem lett volna összejönni valakivel ,de a végén mindig megfutamodok..megköszönöm neki és bocs nem :S
Ez évek óta igy megy és általában ez teljesen megfelel nekem igy de mégis hiányzik egy társ az életemből! :( Addig oké hogy sok trauma ért és ezért nem stb..de az a helyzet hogy sosem foglalkoztatott az hogy megerőszakoltak megvertek ..bumm bele megtörtént elmúlt,de valahogy mégsem vagyok túl rajta vagy nem tudom,talá csak megszoktam hogy egyedül vagyok..5 év nek bőven elégnek kéne lenni ahhoz hogy új kapcsolatba kezdjek.
Nem tudom mitévő legyek
Legyél minél többet társaságba...és ne tarts magadban semmit!
Viszont el kell határoznod magad!Sajnos vannak olyanok,akiknek trauma nélkül sem megy ez!Neked kell magad arról biztosítani,hogy igen túl vagy már a traumákon,és végre lépned kell.Nem a pasik felé kell a határozottság,hanem magad felé!
Az agyturkászokat én sem javaslom,van tapasztalatom nekem is velük...
ha valakivel nyitott leszel, soha nincs arra garancia, hogy ne fogsz csalódni
ha ezt el tudod fogadni, tudsz a mának élni, akkor leszel rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!