Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg? Hogy mondjam meg neki Magyarul, hogy felfogja?
Van egy lány, ismerem már majdnem 2 és fél éve. Mikor megismertem kapcsolatban volt, de ezt később tudtam meg h van párja. Aztán később elmondta, majd ugy voltam vele, hogy akkor megmondom neki h vagy ő vagy én!
De mielőtt ez megtörtént terhes lett a párjától!
ekkor úgy döntöttem, hogy jobb megszakítani vele a kapcsolatot. De ő továbbra is hívott meg keresett, hogy néha szüksége van rám mint barát meg ilyen lelki izé....
Jó! Barátok maradtunk. Találkozgattunk ennyi. De semmi sem történt.
Megszületett a gyermekük 9 hónap múlva ugye.
Közben volt barátnőm de 10 hónap múlva vége lett a kapcsolatomnak eközben......
A lánnyal 9 hónap alatt is találkozgattunk de a pasija már tudott rólam......
Majd tavaly még 1x lefeküdtünk. (igen szemét meg hülye voltam)
mondtam neki h ha velem akar lenni akkor én elfogadom őt gyerekével együtt is , mert mindig mondta h a párját így nem szereti meg úgy nem dehát eltartja őt...
Mondtam döntösön! Azt mondta a párjával marad..én meg mondtam h akkor nekem ennyi, vagy mindent vagy semmit.
Azóta is hívogat keres volt h el is jött hozzám stb....de nekem ez a haverság nem elég.
Nem érti meg.
komolyan megtettem, megszakítottam mindent vele!
De mondom, volt olyan, hogy eljött hozzám buszraült a babáját anyujának lepasszolta és eljött megkeresni h hiányzom....és akkor is világosan elmondtam mindent.
Tény szerettem nagyon szerettem akkor! De ez elmúlt, sikerült kiölnie belölem.
Válts teló számot, és ha látod hogy ő jön akkor mintha nem lennél otthon, vagy a legegyszerűbb az, ha nem akarsz számot változtatni, ha a jelenlegi barátnőd veszi fel a telefont és elmondja hogy makkanjon már le rólad, vagy ő nyit neki ajtót, akkor csak felfogja hogy vége van, és elfelejthet.
Ha nem, akkor rendőrség, lehet hülyén hangzik, de más mód ezeken kívül nincs.
még elhinném ha szerelmes lenne, de tutira nem az! van párja gyermeke! és nem akart velem lenni sokadik kérdésre sem még ugy h a gyermekét is elfogadtam volna. Akkor mit akar???
Lehet, hogy szimplán bekattant??
Régi kérdés, de idefirkantom a véleményem azért:)
Hogy lehet valaki ilyen? Én is gyermeket várok a párom tól, és sajnos ő tart most el, alapból sosem jutna eszembe megcsalni, de tudván, hogy a lelkét kiteszi értem és a kicsiért, rengeteget segít...én lennék a legutolsó tetű, ha megtenném, én...Áhhh, nem tudom magamról elképzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!