Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltatok szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok szakítás után a kézzel fogható emlékeitekkel?

Figyelt kérdés
(képekre, ajándékokra, versekre, napló szerű szöveges dokumentumokra gondolok)
2012. febr. 3. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont aktuális a dolog, de mivel ő provokálta a szakítást, én még mindig szeretem, ezért nem dobtam ki semmit. Különben is szép emlékek, a szakítás része volt csak rossz. Azok a közös képeken mind boldogok voltunk. Persze most, hogy friss a dolog, látni se bírok semmit ami rá emlékeztet, mert még jobban fáj, ezért bedobozoltam mindent és vastag szigetelőszalaggal átkötöttem, hogy véletlenül se tudjam kinyitni.
2012. febr. 4. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Pólóját és a tusfürdőjét, amit itt hagyott, azt visszaadtam neki.

Kaptam tőle egy öngyújtót, azt egy ideig tartogattam, de aztán a kukába landolt, meg egy fülbevalót, azt mind a mai napig hordom, mert tetszik, de nem ő jut róla eszembe. Képeket a gépről töröltem, és van egy kis füzetkém, amibe írt néhány szép sort, azt nem szabtam ki, néha elolvasom. Igaz, van most egy új kapcsolatom, és tudom magamról, hogy sose fogom elfelejteni, első nagy szerelmem volt, így még ha ki is dobok minden emléket, az agyamból nem tudom törölni.

2012. febr. 18. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Várd meg a jó időt, majd hívd össze a haverokat és égessétek el egy-egy üveg sör mellett egy alkalmas nyári éjszakán.

Nem volt még túl sok komolyabb szakításom, de engem pl megnyugtatott amikor kicsit lazíthattam és tűzre dobhattam néhány cuccot.

2012. febr. 18. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A digitális cuccokat mind letöröltem, képek, videók stb. Az írásokat és ajándékokat begyújtásra használtam. Ami nem égett azt elhajítottam. Na, nem vagyok egy szemét, de szakítás után többször keresztbetett és undorító dolgokat művelt, ezért nem éreztem szükségét annak, hogy bármiféle emléket megtartsak.
2012. febr. 29. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!