Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szakítás után?
Figyelt kérdés
10 hónapig jártunk, egy hete szakított, azóta beszélünk és hiányzom neki, de nem akar visszajönni. A képem alá fb-n írt egy fiú és visszaírt neki... Miért foglalkozik még velem ha már nem akar tőlem semmit? Én szeretem és visszafogadnám...:/ (2-3 hónapja is szakított és egy hétig nem voltunk együtt, de visszajött mert hiányoztam neki...)2012. febr. 2. 21:17
1/6 anonim válasza:
NE beszélj vele.
járj el sokat a barátaiddal délután/este. új helyekre, próbálj ismerkedni (haverkodni)
ne nézz romantikus filmeket...
és ne fogadd vissza!
3/6 anonim válasza:
Ugye nem akarsz egy olyan emberrel MEGINT összejönni,aki már kétszer szakított veled...Állandó kétségek között akarsz élni?Döntésképtelen hülye ember bábja lennél újra?Gondolkodj.Ne beszélj vele,ne reagálj a sz*ros commentjeire.Menj emberek közé.
Holnap morrisons1.
4/6 anonim válasza:
ne foglalkozz vele,legyetek csak szexpartnerek,használd ki ha már 2x is volt képe szakítani veled.
5/6 anonim válasza:
Ne tegyél semmit! Ha szeret akkor küzdeni fog érted, ha nem meg menjen a levesbe. Én tudom milyen rossz nem teni semmit én most jártam igy a kétségek közöttt teprtem mint a hülye ő ezt élvezte a végén mindig leszart. Most már olyan visszonyba vagyunk, hogy nem maradunk meg egy légtérben :(. Egy kapcsolat két emberen mulik mind a ketőtöknek kell tenni érte :) fel a fejjel.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 2. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!