Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy manapság az emberek nem törődnek egymással?
Barátom szokott törődni velem és én is vele. De én direkt olyan embert választottam magamnak, aki értelmes, és nem teszi boldoggá a mai nagybetűs média és egyéb agyrohasztó h.ülyeségek.
Ennyi. Ne törődj az idiótákkal, aki normális, az törődik a számára fontos emberekkel.
Én azért érzem nagyon rosszul magam emiatt,mert nagyon sokáig olyan voltam,h mindekivel kedves,és mindnekivel törődtem,nagyon sok mindnet megtettem bizonyos emberekért,és eláruljam mit kaptam cserébe?..SEMMIT!!!
És épp ezért ennek pont az ellenkezője lettem,és én is olyan lettem minta többiek,bunkó leszaromstílus, és így tovább,és hiszitek ha nem,így sokkal többen törődtek velem. hát most komolyan? normális ez?
Én is azt látom, hogy a párkapcsolatok ilyen mesterkélt, másikat felhasználó, sekélyes kis játékká fajultak. Eleve sokan úgy indítanak, hogy "taktikáznak": nem mutatják ki a másik iránt az érdeklődést, nem adják oda magukat érzelmileg, mert nem szabad, meg úgy nem izgalmas stb. Már nem két ember bizalmáról, egymás iránti tiszteletéről, törődésről szól, hanem dugásról meg arról, hogy kb jópofizgatnak. Elég csak ezen az oldalon körülnézni: "nem nagy a mellem, elhagyhat ezért a barátom", "nem járok diszkóba, lehet így valaha barátnőm". Az emberek nagy része nem akar, vagy nem mer a felszín alá nézni. Nem akarja mélyen megismerni a másikat, és önmagát sem meri igazán odaadni (érzelmileg), mert... ki tudja miért. Talán mert fél, hogy ha a másik látja a hibáit, akkor nem fog kelleni, ahogy talán neki sem kellene, ha tudna a másik olyan hibáiról, amit az nem mutat.
Húsnak tekintik a másikat, akit el lehet dobni egy másik húsért, elvégre a tapasztalatuk részének tekintik, hogy minél több húst ki kell próbálni. Ez a kiélés, és szerintük ez kell ahhoz, hogy az ember később felelősségteljes felnőtt lehessen. Maszlag. És az egész média meg mai világ ezt a maszlagot sugározza.
Barátokról, ismerősökről beszélsz, vagy idegenekről?
Azt írod, egy időben kedves voltál, és nem kaptál cserébe semmit. Tehát nem kedves voltál, mert kedves vagy, és sokkal jobban alszol este, ha te tudod, hogy kedves voltál, hanem mert vártál valamit cserébe. És itt a baj.
Van, aki viszonozza a kedvességet, de ha önzetlenül csinálod, akkor nem várod el a viszonzást. Ha elvárod, az meg már nem kedvesség, hanem számító viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!