Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire jön be nektek, ha egy lány játssza az elérhetetlent?
én ezt csinálom egy pasival,és azt látom,egyre jobban érdeklődik,tudom szemétség ez a játszadozás,de nagyon élvezem,hogy odavan értem,
véleményetek? őszintén? jól csinálom,vagy le kéne állnom vele?
Te eszednél vagy?:P Nem is jártok, minek mondaná, hogy szeret? Akkor lenne baj, ha mondaná.
Még, ha járnátok, akkor se mondaná egy ideig, nyugodt lehetsz.
Személyfüggő. Nálam semennyire nem nyerő. Sőt kifejezetten útálom. Kétféle férfi van. A rámenős kullancs féle, aki ha kivágják az ajtón, akkor az ablakon csúszik mászik be, és liheg a nyakadba. Ennél a fajtánál nyerő amit csinálsz.
A másik féle, az ami én is vagyok, aki meg nem a rámenős, figyeli a jeleket, aztán ha látja hogy a nő érdeklődik, küld apró jeleket, akkor esetleg összejöhet valami gondolom, de ha játsza a műmájert, és rideg, megközelíthetetlen, akkor csak annyi jön le,hogy héé, ennek van valakije, akibe fülig szerelmes biztos, más nem is kell neki, akkor mi a francot akarjak én ettől. Hagyom a fenébe, majd találok másikat. És ekkor te hiába vagy az ilyenbe szerelmes, elszalasztod, aztán sirdogálhatsz, hogy mekkora szinésznő voltál. Én amondó vagyok, légy nyitott, az mindként fajtánál bejövős. Ha tetszik, akkor csapj le rá ügyesen, ne nyomulósan, vannak biztos nagyon jópofa női praktikák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!