Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire jön be nektek, ha egy lány játssza az elérhetetlent?
én ezt csinálom egy pasival,és azt látom,egyre jobban érdeklődik,tudom szemétség ez a játszadozás,de nagyon élvezem,hogy odavan értem,
véleményetek? őszintén? jól csinálom,vagy le kéne állnom vele?
én is azt vallom hogy egy nőért küzdeni kell,én személy szerint akkor jobban értékelem a nőt és tudom hogy nem adja magát könnyen,ezzel bizonyítva azt is hogy más sem tudja elcsavarni a fejét könnyen.hogy meddig küzdenék?helyzet függő,én úgy gondolom egy nőért minden egyes nap meg kell küzdeni és engem nem zavar ha húzza az agyamat,persze csak abban az esetben mint már az előbb írtam hogy ha van értelme küzdenem érte,tehát ahhoz látnom kell rajta hogy csak azért éri az elérhetetlent hogy az egóját növelje vagy azért mert hogy ne kapjam meg olyan könnyen,ha azért hogy ne kapjam meg olyan könnyen és néha azért érezteti hogy ő is akar tőlem valamit és azért ad jeleket,akkor én megküzdök érte minden egyes nap..én szeretek megküzdeni egy nőért,de viszont nem mindenki olyan mint én,és lehet hogy azt hiszi hogy csak szórakozól vele.szóval az hogy ő mikor adja fel azt nem tudni,én ha szeretek egy nőt akkor megküzdök érte minden nap ha kell.
a kérdés az hogy te mióta csinálod ezt és mióta húzod az agyát és mióta ismeritek egymást?hol tart a kapcsolat?csók volt e már?ismerkedési fázis?lefeküdtetek?
ja nem nem,nem volt még semmi,nem volt csók sem, ha akart volna adni,akkor se engedtem volna, már hónapok óta küzd,de én nem adom magam könnyen, most egy ideje úgy eltávolodtunk,h valami visszajelzést muszáj lesz adnom neki,csak még nem tudom,mivel tartsam fenn az érdeklődését, mert már egy hete nem válaszolok az smsére. Most nem járok suliba,mert beteg vagyok, ő meg érdeklődött a hogylétem felől,de nem válaszóltam neki
18 éves vagyok és a fiú az osztálytársam szeptemberbe jött az osztályunkba ,idén fogunk érettségizni.
Hónapok óta???
Otthagytalak volna a francba... Tudod ki fog hónapokig küzdeni egy nőért basszus...
Max egy hónap... Ha addíg nem ad értelmes jelet, hogy elérhető akkor szevasz.
Szégyelld magad, hogy hónapok óta húzod a srácot... Rohadtul becsüld meg, hogy idáig küzdött. De rohadtul. Ilyet senki nem fog többé tenni azt elhiheted.
21F
hónapok óta??hát így van ahogy az előző mondta így lehet hogy soha többet senki nem fog érted küzdeni,ugyanakkor meg igazán válaszolhattál volna neki hogy mi van veled,azért túlzásokba sem kell esni hogy ennyire le.szarod a fejét.
A kérdésem a következő lenne??Ez egy lényeges kérdés és jó lenne ha őszintén válaszolnál rá!Tetszik neked az fiú egyáltalán és te akarsz tőle esetleg valamit a későbbiekben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!