Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondja, hogy "nemtudja" mit akar kettőnkkel kapcsolatban. Csak az a baj hogy ezt sokszor hallom tőle. Min gondolkozik annyit?
Szerinte olyan egy tökéletes kapcsolat, ahol a felek nem veszekednek, soha, semmin.
Szerintem meg ilyen nincs, nem is hallottam még ilyenről.
Viszont ő minden apróbb veszekedést tragédiaként él meg, vagyis inkább úgy mondanám hogy túlreagálja, mintha valami baromira fontos dolgon veszekedtünk volna.
Közben pedig arról van szó, hogy mostanában, pár hónapja, állandóan belémköt. Nagyon idegesít már, hogy bármit mondok, leh*lyéz, az én véleményem mindig a sz*r, és hogy h*lyén gondolkozom. Hát komolyan már lassan elhiszem. Nemtudom mi lelte, régebben mindig egyetértett velem mindenben. Most meg kötekszik. Miért baj az ha két embernek nem ugyanaz a véleménye, miért kell attól a másikat, a gyengébbet, aki nem tud olyan érvelően beleszállni egy vitába, folyton leh*lyézni??
És akkor azt hallom, hogy nemtudja mit akar. Már ezen teljesen ki vagyok akadva. Ezek szerint neki tökmindegy, hogy velem van vagy nincs?? Aztán amikor azt mondom neki, hogy komolyan döntse el hogy mit akar, és többet nem akarom azt hallani, hogy "nemtudom" meg "legyen szünet változz meg", akkor egyből azzal jön, hogy de hát ő szeret, meg hogy velem akar lenni? Fél hogy én hagyom őt ott? Vagy ilyenkor miért hátrál meg?
Egyébként ne gondoljátok azt, hogy azért akar szünetet, hogy lelkiismeret furdalás nélkül mehessen csajozni vagy d*gni, mert 100% hogy otthon van és tv-t néz vagy ugyanúgy szétunja magát esténként mint én.
Szerintetek miért akar engem már lassan minden téren megváltoztatni?? Miért nem fogad el olyannak amilyen vagyok? És miért mondja azt hogy nemtudja mit akar, aztán meg mégiscsak velem akar lenni?
20 évesek vagyunk, 5 év korkülönbséggel.
Azt mondja, hogy ő nem tudna mással lenni.
Lehet hogy h*lye példa, de: Múltkor egy felsőt megszagoltattam vele, hogy milyen új szaga van, és mondtam hogy egyik ismerősömtől vettem, és már el is lökte az arca elől, hogy fújj ő nem akar egy olyan felsőt szagolni ami azelőtt más csajon volt.
Egyébként ő a kapcsolatunk elejétől fogva ilyen, hogy mindig talál bennem hibákat, és piszkál, hogy változtassak rajta. De biztos az alaptulajdonságaimat meg nagyon is szereti, és ezért van velem.
Megmondom őszintén, hogy ő egy nagyon jó pasi, iszonyatosan helyes, ugyanúgy tetszik mint a legelején. És rengeteg olyan lány lett volna aki cserélt volna velem...
Szóval nem biztos hogy azért akar megváltoztatni mert nem szeret...
Lehet az hiányzik neki, ami régen volt, amilyen régen voltál. Lehet észre sem vetted, hogy megváltoztál kicsit. És azért nem szakít, mert azt az énedet még szereti. És ezért nem tudja mit akar, mert így nem jó neki, de vágyik rá, hogy újra jó legyen a kapcsolat köztetek, de nem tudja mit kellene tenni.
Ezt nagyon jól eltaláltad.
Ez az érzés bennem is bennem van.
Szerintem sokan gondolják azt, hogy a veszekedés egy kapcsolat halála. Ez nincs így! Jobb, ha megmondjátok egymásnak a dolgokat és összevesztek, mint ha magatokban tartjátok! Legtöbbször az ilyen kapcsolatok tartanak a legtovább (családterápiás jellegű kurzusok tapasztalata).
A gond abban van, hogy talán otthon Ő nem ezt látta a szüleitől. Neki problémát jelent. Sok esetben az a tapasztalatom, hogy az ilyen emberek az érzéseiket is nehezebben tudják kinyilvánítani. Megfogalmazni azt, hogy mit is éreznek pontosan.
Az én párom is ilyen volt. Mostanra megértette, hogy a viták nem probléma. A probléma az lenne, ha nem tudnánk ezeket kezelni és megoldani.
Viszont ha a párod ezt nem tudja elfogadni, egyszerűen lehet hogy nem vagytok egymáshoz valók. Ha nem közelít ebben egymáshoz a véleményetek, akkor az nem lesz hosszú kapcsolat..
Próbáld vele ezt megbeszélni. Érdemes megnézni, hogy a Ti családotokban a szülők, hogyan kezelték a konfliktust. Sok mindent megmagyarázhat!
Ezek után pedig próbáld megvilágítani, hogy mostanában másként viselkedik Veled. Nyugodtan üljetek le és mond el neki ezeket az érzéseidet, lehetőleg ne bántóan. Talán rájön, hogy így van. Az is lehet, hogy lesz rá indoka. Ezt Neked is türelmesen meg kell hallgatnod! Akkor is, ha nem esik jól és szerinted nem jól látja!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!