Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap még szerelem, ma meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap még szerelem, ma meg szünet, ez mi, nem értem, hogy van?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátom még ölelgetett,kézenfogva sétáltunk a barátai közt,reggel apróbb vitáink voltak,miért nem kelek korábban,siessek,ne készüljek annyit,csak ilyesmi,délutánra közli sms-ben,hogy szünetet akar, érettségi időszakom végéig,ami még jó 3 hét. Mi lehet ez? Nem mond semmit,csak hogy jobb lesz....Holnap összepakolok tőle,mondtam neki,számomra ez azt jelenti vége,és többet nem ér el,kilépek az életéből. Helyesen cselekszem?
2009. máj. 31. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem nem... nemismerem a barátodat de ha magamból indulok ki akkor szerintem azért csinálnék ilyet h inkább tanulj és ne szard el az életed miattam. Amúgy meg inkább csak ülj le és tisztázd vele h ezt most miért írta, mert h nemérted miez a változás így hirtelen

jah és am énis most érettségizek:)

17F

2009. máj. 31. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:
előző vok, én mondjuk ezt a barátnőmnek így nemmondtam meg h szünet legyen, csak h kevesebbet találkozzunk mert tanulnom kell
2009. máj. 31. 18:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ő is ezt szokta mondani,most is,hogy tanuljak,és szüleim ne morogjanak,miért vele vagyok.De 3 hétig nem találkozni az kinzás. És csak sirni fogok ettől, és még úgy sem tudok tanulni...
2009. máj. 31. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem a barátom most érettségizik, éppen ezért mi sem tudunk találkozni, mert tanulnia kell a szóbelire...érettségi időszak előtt minden jó volt, de mióta tanul valahogy megváltozott köztünk minden, mintha kihűlt volna a dolog..amúgy mi is szünetet tartunk, szóval át tudom érezni a helyzeted:( és nem tudom, hogy ezután lehetne-e még jobb...:(
2009. máj. 31. 18:57
 5/13 A kérdező kommentje:
de nálatok a szünet mit takar? egyáltalán semmi találkozás vagy csak ritkán? végre megérti valaki a helyzetem...köszi :)
2009. máj. 31. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
nálunk úgy néz most ki a helyzet, hogy nem találkozunk...megértem, hogy tanulnia kell, de kb már 1 hónapja(írásbeli előtt óta) kb heti egyszer talizunk, ami nekem kevés.. néha már úgy érzem, hogy nem is szeret... aztán most mondtam, h tartsunk szünetet, és majd meglátjuk milyen lesz a folytatás miután már nem kell tanulnia... ja meg az anyja is piszkálja a háttérben, hogy tanulj kisfiam, tanulj...
2009. máj. 31. 19:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak tudod nehéz ebbe belenyugodni. Meg ilyenkor mindenféle képzet,biztos van valakije,csak jó oknak tűnik ez. Hiszel Te benne, hogy ennyi idő után jobb lesz? Mert ha kihűl valami...én csak reménykedek.
2009. máj. 31. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:
én azon, hogy lenne valakije, még nem nagyon rágódtam. szerintem ha lenne valakije, akit jobban szeretne, mint engem, akkor szakítana. azon viszont szoktam gondolkodni, hogy mi van, ha a tanulás csak jó ürügy arra, hogy ne keljen annyiszor találkoznunk:( nem tudom, hogy lehetne-e még jobb... abban reménykedem, ha esetleg érzi annak a veszélyét, hogy elveszthet örökre, akkor észhez tér. nálatok hogy van most pontosan ez a szünet dolog? nálatok is kihűlt a dolog? mik a jelek?
2009. máj. 31. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
amúgy mióta jártok?
2009. máj. 31. 21:24
 10/13 A kérdező kommentje:
8 hónapja vagyunk együtt. Nem tudom én sem, hogy képzeli a szünetet, ma is jött értem, mert vidéki vagyok, tulajdonképpen lefeküdtünk,elmentünk enni,aludtunk együtt pár órát, összebújva,ami eddig soha nem volt jellemző, de nem beszéltük meg az egészet. Csókkal váltunk el, csak fura volt az egész, olyan búcsú érzésem volt végig, de részemről. Elmondta mennyire hiányoztam,mert este elment buliba,és végig rajtam gondolkodott,mi ennyire jutottunk.
2009. jún. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!