Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ongyilkosok tudnátok lenni, ha elhagyna titeket a szerelmetek?
Figyelt kérdés
Nemlesz miért élnem ha elhagy :-(2012. febr. 2. 13:13
31/33 A kérdező kommentje:
koszonom utolso ;-( a barátnomért élek amugy szar minden, o tartott eddig is életben
2012. febr. 4. 12:40
32/33 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
még egyutt vagyunk. kedves utolsó, kiváncsi lennék h te nem nyivákolnál a hejemben ha enyi mindenen keresztul kéne menned mint nekem"
Ha neked arról lenne halvány fogalmad, hogy nekem min kellett és kell keresztül mennem, akkor ezt a helyesírási hibáktól is hemzsegő mondatot mélyen magadban tartottad volna. Én ugyan nem sírom el sehol a bánatom, nem nyivákolok jobbra balra, de nem is várom, hogy ország világ sajnálgasson érte. Isten ments. Bátran állíthatom neked, hogy NINCS ezen a világon semmi, ami miatt öngyilkos lennék. Soha. Pláne azért nem, mert esetleg valaki elhagy.
33/33 BlackSword válasza:
Még mindig egy anyámasszony katonája... Bocs, még annál is kevesebb vagy... Itt nyivákolsz, mint egy fűrdős qurva, holott még el sem hagytak... Nem tudom mi vagy öcsém, de hogy nem férfi az fix... Ha úgy viselkedsz, mint egy óvodás kislány, akkor ne csodálkozz rajta, hogy elhagynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!