Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ongyilkosok tudnátok lenni, ha elhagyna titeket a szerelmetek?
Öcsém!!! Szedd már össze magad!!! Milyen nyámnyila alak vagy már??? Legyél már férfi a kutyafáját neki!!!
Ahogy felettem írta valaki nagyon jól, és helyesen: Ne a párodon keresztül definiáld magad... Tudj megállni a saját lábadon az érzelmek terén is!!! Ha már egy önálló emberi lény vagy...
Elment: Viszlát!!! Majd jön másik...
NEM! Mondjuk én ilyen élhetetlen pasit nem választanék párnak.
Elhagyott már? Ha még nem, akkor mit nyivákolsz itt ideje korán?
Tudom milyen szar érzés, nagyon hasonló a gyászhoz...
De azért ez is el fog múlni, ne aggódj!
Te se lennél öngyilkos, csak itt sír a szád, hogy sajnáltasd magad.
Egyébként ritka szánalmas vagy, már ne is haragudj, még el sem hagyott, de már siratod. -.-
Egyébként nem, egyfelől egy pasi se ér annyit, hogy én miatta öngyilkos legyek, (de egyetlen nő se) másfelől sose tudnám eldobni magamtól az életem, még alig éltem, még annyi mindent ki akarok próbálni, ha a párom elhagyna, akkor bőgnék pár hétig, de akkor folytatnám nélküle. Mindenkit lehet überelni, és minden szerelem kémiai folyamatként indul, így úgyis tudom, hogy előbb-utóbb tudnék újra szeretni ésatöbbi ésatöbbi...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!