Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ongyilkosok tudnátok lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ongyilkosok tudnátok lenni, ha elhagyna titeket a szerelmetek?

Figyelt kérdés
Nemlesz miért élnem ha elhagy :-(
2012. febr. 2. 13:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
de nembirnám ki nélkule :-(
2012. febr. 2. 14:21
 22/33 BlackSword ***** válasza:

Öcsém!!! Szedd már össze magad!!! Milyen nyámnyila alak vagy már??? Legyél már férfi a kutyafáját neki!!!

Ahogy felettem írta valaki nagyon jól, és helyesen: Ne a párodon keresztül definiáld magad... Tudj megállni a saját lábadon az érzelmek terén is!!! Ha már egy önálló emberi lény vagy...

Elment: Viszlát!!! Majd jön másik...

2012. febr. 2. 14:21
 23/33 A kérdező kommentje:
de szeretem
2012. febr. 2. 14:22
 24/33 anonim ***** válasza:

NEM! Mondjuk én ilyen élhetetlen pasit nem választanék párnak.

Elhagyott már? Ha még nem, akkor mit nyivákolsz itt ideje korán?

2012. febr. 2. 14:46
 25/33 A kérdező kommentje:
még egyutt vagyunk. kedves utolsó, kiváncsi lennék h te nem nyivákolnál a hejemben ha enyi mindenen keresztul kéne menned mint nekem
2012. febr. 2. 15:25
 26/33 anonim ***** válasza:
Nem ér annyit egy (szerelem),sem hogy megfoszd magad a féltett nyomorult kis értelmetlen,kilátástalan életedtől...
2012. febr. 2. 15:28
 27/33 anonim ***** válasza:
amilyen hülye vagyok felvetődne a gondolat...
2012. febr. 2. 15:38
 28/33 anonim ***** válasza:

Tudom milyen szar érzés, nagyon hasonló a gyászhoz...

De azért ez is el fog múlni, ne aggódj!

2012. febr. 2. 15:54
 29/33 anonim ***** válasza:

Te se lennél öngyilkos, csak itt sír a szád, hogy sajnáltasd magad.

Egyébként ritka szánalmas vagy, már ne is haragudj, még el sem hagyott, de már siratod. -.-

Egyébként nem, egyfelől egy pasi se ér annyit, hogy én miatta öngyilkos legyek, (de egyetlen nő se) másfelől sose tudnám eldobni magamtól az életem, még alig éltem, még annyi mindent ki akarok próbálni, ha a párom elhagyna, akkor bőgnék pár hétig, de akkor folytatnám nélküle. Mindenkit lehet überelni, és minden szerelem kémiai folyamatként indul, így úgyis tudom, hogy előbb-utóbb tudnék újra szeretni ésatöbbi ésatöbbi...

20L

2012. febr. 4. 11:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy vannak ilyen vaslédik akik ilyen jól tolják az életet. Szerintem aki azért lesz öngyilkos mert elhagyja a párja, ott más dolgok is közrejátszhatnak. Én sem csak egy lány miatt választanám ezt az utat, hanem azért, mert úgy all zusammen rossz életem van; gyakorlatilag már csak a barátnő tartja bennem a lelket. Ki tudja meddig, szerintem nem sokáig...
2012. febr. 4. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!