Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ongyilkosok tudnátok lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ongyilkosok tudnátok lenni, ha elhagyna titeket a szerelmetek?

Figyelt kérdés
Nemlesz miért élnem ha elhagy :-(
2012. febr. 2. 13:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul érezném magam, de előbb-utóbb csak talpra állnék.
2012. febr. 2. 13:14
 2/33 anonim ***** válasza:
36%
Ha nincs más amiért élhetnél, akkor elég szánalmas lehetsz. Inkáb végezz magaddal minél hamarabb.
2012. febr. 2. 13:18
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem. Nem éri meg az egész.... (:
2012. febr. 2. 13:19
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem... nem szabad egy embertől függeni. Gyávának tartom azt, aki öngyilkos, kivéve ha gyógyíthatatlan beteg, és iszonyatos fájdalmakon megy keresztül nap, mint nap!
2012. febr. 2. 13:21
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem. Nem lehetsz ennyire érzelmileg függő.
2012. febr. 2. 13:21
 6/33 A kérdező kommentje:
igy is sz@r minden, ha elhagy én belehalok
2012. febr. 2. 13:26
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhagyna, akkor nem tennék ilyet, de ha valamilyen balesetben halna meg életem szerelme, akkor viszont igen, mennék utánna.
2012. febr. 2. 13:26
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a páromat és ha egyik napról a másikra elhagyna, akkor iszonyatosan mélyre kerülnék az biztos. Tudom, hogy 1-2 hétig zombiként közlekednék és minden sz*ron elbőgném magam, egy szerencsétlen idiótának érezném magamat, de amint úgy érzem, hogy mostmár elég volt a sebnyalogatásból és a "gyászból", szépen megráznám magam, elhatároznám, hogy ennyi volt a siránkozásból, keresnék újabb célokat az életemben és eltökélt szándékom lenne ezeket megvalósítani. Azt hiszem egyfajta szemellenzőt vennék fel és amíg át nem vészeltem, túl nem tettem magamat a szakításon, addig csak is ezekre a célokra koncentrálnék és nem hagynám, hogy bármi is kizökkentsen. SOHA nem lennék öngyilkos semmi miatt. Szerintem mindenből van kiút, csak akarni kell. Az öngyilkosság a gyenge emberek eszköze. Menekülni könnyű a problémák elől, viszont hatalmas büszkeségre ad okot, ha az ember önerőből képes felállni a padlóról. Szabad gyengének lenni, de ezt pár hét alatt le kell zárni agyban és el kell kezdeni felállni a földről! Ezt bárki megtudja tenni, akinek van AKARATA!!
2012. febr. 2. 13:28
 9/33 anonim ***** válasza:
Dehogy akarnék az lenni! Ha elhagyna a párom,annak oka lenne.Meg én tisztelem önmagam,nem lennék képes soha öngyilkosságot elkövetni,azt a gyáva emberek szokták.
2012. febr. 2. 13:29
 10/33 anonim ***** válasza:
Nem, többet érek én egy férfinél, aki nem becsül
2012. febr. 2. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!