Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ingereljem fel Msn-en a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ingereljem fel Msn-en a csajokat a kiírásommal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra irjam ki h leszarom az összes nőt vagy mi lenne az ötletetek finomabban.
2009. máj. 31. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

Szia, én is elolvastam a kérdésed, és nem nézlek le.

Nekem anno más okom volt rá, hogy hasonlókat kiírjak, mert sok nő egyszerűen " megtehette " hogy csak szopasson, hülyének nézhessen engem. Aztán betelt a pohár, és mint akinek nincs veszteni valója, kiírtam dolgokat az msn-re.

Pár példa:

" Nem minden nő k*rva, de minden k*rva nő " (Msn)

" Nőgyűlölet mindenekfelett! "

" Van barátnőd? Igen, éppen egy hullazsákban alszik. "

(Chat)

Tulajdonképpen nem azt mondom, hogy nincs igazad, kiírhatsz akármit, de ha gyors eredményt akarsz, kezeld a nőket úgy, mint a tárgyakat, nézz keresztül rajtuk, legyél közömbös, és vulgáris, sértő, általánosító mondatokat írj.

Pl. Szia, nincs időm itt szórakozni veled, azt írd, hogy mikor dughatlak meg, aztán már csak azt, hogy nállad vagy nállam.

Ez egy veszélyes játék, csak akkor tedd meg, ha mindent feladtál. Változtasd meg az életedet. Írd át a nevedet msn-en, beszélj kivétel nélkül minden nővel amúgy, mint ha a kutyával beszélnél. Légy büszke rá, amit teszel, és ha rákérdeznek, látsszon a felfogásodon, hogy okod van rá, hogy ezt tedd, ha kell, írd le, mi az.

Nekem mindenesetre ez az életstílus csak egy része volt az életemnek, de szó szerint semmit nem értem el vele, mert Msn központú volt, ha a valóságban tettem volna, igazi csajok előtt sörözőben, suliban, bort iszogatva haverok előtt, akkor lehet hogy lett volna olyan nő, aki az izgalmakat keresve csak azért is kavart volna velem.

Most van egy nagyon édes barátnőm, és már nem vagyok büszke rá, amit a múltban, még az összeismerkedés előtt folytattam, de már tud a dologról, és sajnálta, hogy nem találtam meg az igazit akkoriban, de ugyanakkor büszke is, hogy megváltoztam, és nagyon szerelmes belém. :)

Azt mondom, próbáld meg, nincsen veszteni valód.

Matt

2009. máj. 31. 17:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Na jó hagyjuk a leszaromos dumát már eleve félreértettétek én jó benyomást akarok kelteni na most adjátok ki magatokból ;)
2009. máj. 31. 18:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutóbbi részletes választ! :) Azért nem drasztikus a helyzetem sőtt!
2009. máj. 31. 18:07
 14/17 anonim válasza:
100%
hogy akarsz jó benyomást kelteni a "lesz*rom az összes nőt" dumáddal?
2009. máj. 31. 18:11
 15/17 anonim válasza:
100%
előző vagyok, bocs, nem olvastam végig a válaszokat
2009. máj. 31. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Al Bundy: No Ma'am
2009. máj. 31. 18:48
 17/17 anonim válasza:

Ha még aktuális, az alábbi kiírás miatt sokan nekemestek:

WIFE = washing, ironing, fucking, etc.

Ha nem angolos lennél, a wife jelenti a feleséget, és mint rövidítés szolgál, washing (mosás), ironing (vasalás), fucking (b..zás), etc. (satöbbi).

2009. jún. 7. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!