Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincéves férfinak van még esélye a lányoknál?
Utolsó, de jó, gratulálok!!! :D
Kérdező, nem áll meg a világ 30 után sem, sőt, szerintem a pasik ekkor lépnek a Férfi korba:)
#22:
Ha fiatal párom lenne, akkor nem az lenne a cél, hogy
menőzzek, vagy fiatalságot kompenzáljak, hanem azért
lennék vele, mert benne találtam meg azt, akit kerestem.
27-32 éves nők.. Oppá, ha annyira szuperek, miért vannak
egyedül? Esetleg már van egy gyerekük.. Nem, félreértés
ne legyen, nem vagyok ellenük, csak némely 20 éves éret-
tebb agyilag is, mint egy 30 éves nő. Sok múlik a nevel-
tetésen, a környezeten ahol felnő, stb stb..
Az, hogy némelyik 20 éves agyilag érettebb, mit a 30as, az nagyon ritka. Előfordul, de ritka, ezt te is tudod.
Egyébként, lehet, hogy egy 30as nő azért van egyedül, mert a hozzávaló 30as pasik 99%-a a csitrikre hajt...nem gondolod? Vagy mert annyi a csökött férfi, hogy inkább van egyedül, mint egy ronda, buta, csóró, gyökérrel...
Engem viszont kiráz a hideg az emlegetett 27 feletti ketyegő biobombáktól. Tényleg nem megsértve bárkit is, de mivel engem nem érdekel a téma, számomra nem opció egy tűzzel-vassal gyereket akaró nő. Ha már van neki az sem sokkal jobb. Bekavaró ex-apuka és egyéb nehezítő tényezők. Továbbá ha volt esze megcsinálni akkor nevelje is fel az apja.
34 ffi
én 19L vagyok a párom 29 éves. 10 éves kapcsolatából lépett ki miattam (se házasság, se gyerek) egyszerűen csak egymásba szerettünk:)
engem nem zavar a korkülönbség, őt kicsit aggasztja a jövő is és attól fél, hogy "elveszi a fiatalságom"
de mérhetetlenül boldogok vagyunk és legszívesebben minden időnket együtt töltenénk.
ha van elég pénzed akkor még 90 évesen is nagy esélyed van lányoknál
ne izmokat növeszz! gyúrj inkább a lovéra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!