Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy harmincéves férfinak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincéves férfinak van még esélye a lányoknál?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:13
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
100%
Párom 32 én 20... Észre se lehet venni a korkülönbséget,nagyon jól megértjük egymást már 1,5 éve...Úgyh. ne csüggedj, fel a fejjel ;)
2012. febr. 7. 09:24
 22/39 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj a 30as pasikkal, hogy a 18-20 éves csajokra buknak, nem nőkre. Azok a kislányok még nem érettek egy 30as pasihoz. Miért nem keresgélsz a korosztályodban? Egy 27-32 éves nővel jóval többre mehetnél. Ezzel akarod a múló fiatalságodat kompenzálni vagy a spanok előtt menőzni, hogy neked 20 éves csajod van? Ez annyira szánalmas és tipikus.
2012. febr. 7. 09:35
 23/39 Atroposz ***** válasza:
47%
21 éves múltam a férjem 35 lesz. 5éve lassan ,hogy együtt vagyunk és féléve házasok és pár hét és jön a baba.
2012. febr. 7. 09:35
 24/39 anonim ***** válasza:

Utolsó, de jó, gratulálok!!! :D

Kérdező, nem áll meg a világ 30 után sem, sőt, szerintem a pasik ekkor lépnek a Férfi korba:)

2012. febr. 7. 09:43
 25/39 Macs1209 ***** válasza:
68%

#22:

Ha fiatal párom lenne, akkor nem az lenne a cél, hogy

menőzzek, vagy fiatalságot kompenzáljak, hanem azért

lennék vele, mert benne találtam meg azt, akit kerestem.

27-32 éves nők.. Oppá, ha annyira szuperek, miért vannak

egyedül? Esetleg már van egy gyerekük.. Nem, félreértés

ne legyen, nem vagyok ellenük, csak némely 20 éves éret-

tebb agyilag is, mint egy 30 éves nő. Sok múlik a nevel-

tetésen, a környezeten ahol felnő, stb stb..

2012. febr. 7. 09:54
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

Az, hogy némelyik 20 éves agyilag érettebb, mit a 30as, az nagyon ritka. Előfordul, de ritka, ezt te is tudod.

Egyébként, lehet, hogy egy 30as nő azért van egyedül, mert a hozzávaló 30as pasik 99%-a a csitrikre hajt...nem gondolod? Vagy mert annyi a csökött férfi, hogy inkább van egyedül, mint egy ronda, buta, csóró, gyökérrel...

2012. febr. 7. 10:40
 27/39 anonim ***** válasza:
46%

Engem viszont kiráz a hideg az emlegetett 27 feletti ketyegő biobombáktól. Tényleg nem megsértve bárkit is, de mivel engem nem érdekel a téma, számomra nem opció egy tűzzel-vassal gyereket akaró nő. Ha már van neki az sem sokkal jobb. Bekavaró ex-apuka és egyéb nehezítő tényezők. Továbbá ha volt esze megcsinálni akkor nevelje is fel az apja.

34 ffi

2012. febr. 17. 08:39
 28/39 picibuborék válasza:
63%
Hát attol függ hogy milyen idős lányoknál. Egyépként a mostani lányok jobban szeretik a tapasztaltabb firfiakat... próbálkozni még lehet :)
2012. febr. 17. 09:22
 29/39 anonim ***** válasza:
31%

én 19L vagyok a párom 29 éves. 10 éves kapcsolatából lépett ki miattam (se házasság, se gyerek) egyszerűen csak egymásba szerettünk:)

engem nem zavar a korkülönbség, őt kicsit aggasztja a jövő is és attól fél, hogy "elveszi a fiatalságom"

de mérhetetlenül boldogok vagyunk és legszívesebben minden időnket együtt töltenénk.

2012. febr. 17. 09:28
 30/39 anonim válasza:
46%

ha van elég pénzed akkor még 90 évesen is nagy esélyed van lányoknál

ne izmokat növeszz! gyúrj inkább a lovéra!

2012. febr. 17. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!