Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincéves férfinak van még esélye a lányoknál?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:13
11/39 Vadkörte válasza:
Az élet nem 30 évesen ér véget hanem akkor kezdődik...:-)Viszont ebben a korban helyesebb nőkről,hölgyekről asszonyokról álmodozni.....:-)
12/39 A kérdező kommentje:
A nekem tetsző lányoknál.
2012. febr. 1. 14:37
13/39 anonim válasza:
A neked tetszőkről. Köszönjük, ez tényleg bő információ-áradat.
Egy 14 évest is láthatsz neked tetszőnek...
lány = 18 év alatti
És nincs nagy esélyed a LÁNYOKNÁL! Nőknél viszont igen.
14/39 A kérdező kommentje:
18 év alatti lányokkal nem szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni, mert nem vagyok pedofil.
2012. febr. 1. 14:48
16/39 anonim válasza:
18 év alatt sem vagy pedofil, az egészen mást jelent.
Van, de a nők nem változnak, egyszóval ne számítsál részvétre.
17/39 Macs1209 válasza:
Én is elmúltam 30, mégis úgy tűnik, hogy van esélyem a
NŐknél. És itt megjegyezném, hogy egy 19-20 éves hölgy
is lehet NŐ, és nem lány.. Érezhető az árnyalt különb-
ség?
18/39 anonim válasza:
Barátom pont 30, csaja 21... ránézésre is összeillenek...
19/39 anonim válasza:
Én 22 (L) , párom 33(F)... és 6 éve minden rendben a kapcsolatunkkal. Tehát az, hogy ki mennyi idős, nem befolyásolja a párkapcsolatokat.
20/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 7. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!