Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyitott kapcsolat? Bevált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat? Bevált valakinek? Vannak még hívei? Milyen és HOGY mondtad el párodnak hogy ezt akarod?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 10:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

Nyitott kapcsolat azoknak való, aki érzelmileg, vagy testileg elhidegültek egymástól.

Én megörülnék ha a páromat más kefélgetné, azt a muksót (vagy nőcit) (mai világban már nem lehet tudni) tuti a liftaknába dobnám. A páromat meg láncra verbe bezárnám otthon. Féltékeny vagyok rettenetesen.

Számomra a nyitott kapcsolat semmiképp sem jöhet szóba.

22/F

2012. febr. 1. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Én el akartam a válni, az exem pedig ragaszkodott hozzám, de le akart feküdni mással. Ő nyitott kapcsolatot akart.

Mindketten jól jártunk... rövid távon. Ő megkapta az új f@szt én pedig a rendszeres szexet. Aztán én egyre jobban hanyagoltam, ezért csak a másik sráctól kapta meg a betevőt, így hajlandó volt elválni.

Akit szeretek, azzal nem tudom elképzelni.

2012. febr. 1. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:

én is élveztem már előnyét nyitott kapcsolatnak, amikor olyan nővel voltam

de én sose lennék nyitott kapcsolatban azzal, akit szeretek

2012. febr. 1. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Meg tudom érteni azokat, akik csinálják. Adott egy párod, akinek a társasága nélkül nem nagyon tudsz/akarsz létezni és az adja a jólét egyik alapkövét, hogy ő otthon van, amikor hazamégy; mindezek ellenére olykor vágysz egy-egy numerára. Azért érzem át, mert nagyon szívesen megdöntenék egy-egy csajt, ha lehetne, de nem lenne igazi, ha otthon nem elemezhetném ki vele, hogy milyen jó/nem jó volt :D. Mégsem tudnám csinálni, mert azt bezzeg nem tudnám elviselni, hogy őt élvezze másik fickó, egyoldalúan meg ilyet nem lehet.

Összefoglalva: simán el tudom képzelni, hogy működhet, és még jó is lehet, de veszélyes.

2012. febr. 1. 12:03
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Na ez az, hogy általában a felek addig tudják elfogadni, amíg a saját szabadságukról van szó, de ha már a másik is élni akar a szabadságával, az nem annyira jó!

Nálunk ugye megvan a nyitott kapcsolat, és a férjem próbál jó képet vágni ahhoz, hogy én eljárok nélküle bulizni, szórakozni. De néha együtt is elmegyünk úgy, hogy nem egymással foglalkozunk, hanem külön beszélgetünk másokkal. Ilyenkor persze nem lehet pasizni/csajozni, mert azért a haveri kör előtt ciki lenne a dolog, szóval ezt tiszteletben tartjuk. De volt olyan, hogy akkor megvolt egy pasival a kémia, és a férjem is láthatta, hogy feltűnően jól kijövünk az illetővel. Nem is tette szóvá, de később, amikor látta, hogy a FB-on ismerősöm lett, akkor már nagyon furán nézett. Pedig elvileg ugye ő akarta a nyitott kapcsolatot, és el is járogat rendesen, van, hogy nem is alszik itthon (én mondjuk ilyet még nem csináltam).

2012. febr. 1. 12:11
 16/19 anonim válasza:
szerintem ha nem vagy megelegedve a parobbal es ha nem megy a dolog egyszeruen szakitani kell. nem erdemes ilyen megoldasokba menekulni.
2012. febr. 1. 13:16
 17/19 László22 ***** válasza:

Ezt ti sem hiszitek el, nyitott kapcsolat. Ha már nem csak egymásnak vagytok akkor az már nem kapcsolat, csak együtt vagytok, ami azt jelenti hogy nincs szerelem. Hülyeség. Nem lehet megoldani ezt a dolgot hogy már nem élvezitek egymással az életet akkor már egyből mással dugtok és minden rendben van, ez hülyeség. Vagy megbeszéled a másik csajjal/pasival hogy ti már nyitott kapcsolatban vagytok és akkor nincs szerelem csak szex, még a pasik talán bele is mennének, de a csajok nem hiszem. Amúgy én is bele mentem volna hogy egy csajnak van barátja de én is döngetem, de hogy az én barátnőm egy másik faszival is van mellettem nem engedném, de én se lennék egy másik csajjal mellette, akik azt mondják hogy jó és kivitelezhető azok csak ámítják magukat. Hülyeségeket beszéltek lássátok be.

Üdv

2012. febr. 3. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Haveromék vannak ilyen nyitott kapcsolatban. Nekik működik a szex , imádják egymást, de egy kicsit szerették volna feldobni, először arra gondoltak, hogy összejönnek párral, párcserés szexre, de nem volt jó, aztán lett ez a nyitott kapcsolat, szabályokkal, csak hétvégén és csak egy valakivel. Azt mondta haver, hogy a felesége teljesen más lett azóta, vidámabb, szexisebb, egyszóval jót tett nekik a változatosság. Amikor haza érnek akkor megbeszélnek mindent és élik tovább az életüket. Én személy szerint nem tudom, mit gondoljak... Szerintem minden házasságban van hullámvölgy , amikor igenis szeretjük a másikat, de kicsit el kell engednünk, hogy a saját útját járja. Legalábbis, ha ez kellene ahhoz, hogy a feleségem boldog legyen és is simán megtenném, mert oké, hogy azért házasodtunk össze meg ilyenek, de kíváncsi az ember...
2012. máj. 10. 09:14
 19/19 anonim ***** válasza:
A kapcsolatunk első napjától nyitotak voltunk. Persze sokat kellet rajta csiszolni de mostanra elértük azt ami nekünk tökéletes. Nagyon szeretjük egymást és az idén össze is hàzasodtunk. Eszünk ágában sincs monogam kapcsolatban élni.
2020. okt. 29. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!