Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit félek vele aludni. Téged zavarna? ://
Figyelt kérdés
a cicim túl hamar nőtt és vannak rajta ilyen kis csíkok és félek hogy ha a barátom meglátja akkor valahogy elundorodik tőlem : SS vagy ez annyia nem is zavaró? : s 14L2012. jan. 30. 19:09
11/19 anonim válasza:
Talán sztriptízelni akarsz a srác előtt, hogy ennyire firtatod, mire tartanak?
12/19 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de a szüleid simán engedik hogy 14 évesen a pasiddal aludj? 20 éves vagyok, 14 éves koromban el nem tudtam volna képzelni, hogy mutogassam magam. Szerintem ez irtó gáz.
13/19 Daisyke válasza:
szia, szerintem a barátodat egyáltalán nem fogja zavarni ez, és ezt nem kell szégyellni, mert egy embert nem a külseje miatt szeretünk ... szerintem az sokkal szégyellhetőbb dolog hogy 14 évesen fiúval hálsz ... nem korai ez egy kicsit? Én úgy látom hogy igen, mert ha épp ésszel ezt nem tudod felfogni, hogy A SZERELTET A SZÍVÜNKBEN LAKIK ÉS A KÜLSŐ NEM MINDEN, akkor nem vagy elég érett a dologhoz ... Kérlek, jól gondold meg mit csinálsz
14/19 anonim válasza:
én már elmúltam 17 de még soha nem akudtam a barátommal... amúgy, ha szeret, nem fogja zavarni
16/19 A kérdező kommentje:
nyugii van.. : D nem fogok még egy ideig vele aludni elírtam bocsi. csak gondoltam h ha oda kerülne a sor akkor...:/ amúgy meg nem vagyok ribanc. és pont ezért nem mutogatom a cicimet. egy ideig biztos nem alszom még vele.amúgy meg nem sokára 15 leszek. és csak kérdeztem :/
2012. jan. 30. 19:37
17/19 anonim válasza:
Lesz@rom, hogy csíkos vagy kockás a cicid, ha szeretlek, akkor úgy szeretlek, még ha szivárvány tetkós a cicid, akkor is szeretlek.
18/19 tabaki válasza:
Gyerekkel hálni? Mi tagadás, zavarna. A gondolkodásod alapján sem tűnsz túlérettnek. Attól félj inkább, mi lesz, ha nem undorodik el tőled egy kis sraffozás miatt...
Egyébként, ha mégis, akkor ki kell rúgni, mert elmebeteg. Nem tudom, hogy ő mennyi idős, de ha korodbéli, akkor úgyis csak annyit gondol, hogy MELL, MELL, AZANNYA, MELL!, vagy hasonlót. Egyébként meg valószínűleg ugyanígy szerencsétlenkedik amiatt, hogy mi van, ha észreveszed pattanásos hátát vagy a nem egyforma golyóit.
19/19 anonim válasza:
most mit bántjátok ez csak egy kérdés egy olyan oldalon ahol kérdezni szabad BÁRMIRŐL mert reméli hogy nem lesznek korra barmok itt hogy egyből leordítják. am nem szerintem nem zavarná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!