Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Szünet alatt titeket ez zavarna?
Figyelt kérdés
A barátnőmet nagyon megbántottam és időt kért hogy megbocsájtson. Abban maradtunk, hogy most kis szünet lesz aztán majd ő keres, hogy együtt maradunk e vagy sem. Két lehetőségem van.
1. Tiszteletben tartom ezt és nem keresem egyáltalán, viszont akkor lehet azt fogja hinni hogy közömbös vagyok a döntése iránt( nem akarom elveszíteni)
2. Kapcsolatba lépek vele, de nem úgy, hogy "akkor most mi lesz" stb., tehát nem zaklatás szinten csak mondjuk reggel egy SMS hogy "gondolok rád, legyen szép napod" hasonlók. Csak hogy érezze, hogy én szeretem és nem akarom elveszíteni (az a baja, hogy nem vagyok biztos pont az életében)
20/f
2012. jan. 25. 16:05
1/10 anonim válasza:
Nekem már az is furcsa egy kapcsolatban, ha valaki szünetet kér. Ha szünet van, ott már bukta van.
Ha szereted őt, akkor mutasd is ki. Ne hallgass, ahogy az első verzióban leírtad. Nekem biztos jól esne, ha az illető ilyenkor "zaklatna". De ne nagyon várj választ a sms-eidre.
2012. jan. 25. 16:08
2/10 anonim válasza:
Egyik se jobb. Ha úgy dönt, hogy vége akkor így is úgy is vége bármit is teszel. Nem tudod befolyásolni. Ezért csak remélni tudod, hogy megbocsájt. Én azt mondom ne erőlködj feleslegesen. Egy sms belefér, hogy megbántad és ne haragudjon.
2012. jan. 25. 16:11
3/10 anonim válasza:
Te ostoba, elkövetted az utolsó hibát, amit egy férfi-nő kapcsolatban el lehet követni: A KEZÉBE ADTAD AZ IRÁNYÍTÁST!
Sose fog téged keresni, ezt veheted készpénznek.
Nem fogja megmondani neked konkrétan a frankót, mert már lenéz téged.
2012. jan. 25. 16:11
4/10 anonim válasza:
A szünet az gáz! ez butaság. Ha szereted, ne zaklasd, de ne is hagyd! Lássa, hogy szereted. Ha nem megy a kapcsolat, úgy is szólni fog. Azt kell majd figyelembe venni.
2012. jan. 25. 16:19
5/10 anonim válasza:
2. az jo.. Irj neki sms, de NE nagyon várj választ.
2012. jan. 25. 16:19
6/10 anonim válasza:
A szünet valóban nem túl kecsegtető. Nagy az esély rá hogy a lány már nem igen fog keresni, de ne legyen igazam...:/ Nálam nem létezik olyan, hogy szünet. Vagy együtt vagyunk vagy nem. Köztes megoldás nincs.
2012. jan. 25. 16:34
7/10 anonim válasza:
Ha szünetet kèrt akkor azt akarja ne zaklasd egy ideig, ha nagyon futsz utána kézpènznek vesz, talonba tesz, és tudja ha nem kell senki másnak majd te ott leszel
2012. jan. 25. 16:47
8/10 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy fussak utána, de teljesen ignorálni sem akarom mert még a végén azt fogja hinni, hogy nem is érdekel engem, hogy együtt maradunk e vagy sem. Hozzáteszem azért van a szünet, mert úgy érzi én egy bizonytalan pont vagyok az életében és úgyis csak elhagynám...most ezen agyal :(
2012. jan. 25. 17:09
9/10 anonim válasza:
Ha, de csak ha tényleg szeereted, és nem akarod elveszíteni, akkor mutatsd ki neki. Én lány vagyok, és egyszer én is kértem szünetet, és kb 4-5 nap után az akori barátom írt, hogy hogy vagyok, hogy telnek napjaim és kicsit utalt rá, hogy hiányzom neki. Először kicsit zavart, de akkor jöttem rá, hogy számítok neki és kibékültünk. (habár aztán csak kihasznált :)) de az már más tészta) Próbáld meg te is ugyanezt, kérdezz tőle valamiket, ha válaszol máskor is beszélhetsz vele, ha nem akkor inkább hagyjad, mert zavarod. Sok sikert :D
2012. jan. 25. 17:43
10/10 anonim válasza:
Jó igaz valamennyi törődés kell, csak abból indultam ki hogy az én volt baràtom naponta 30x hívott, miután időt kértem, és az csöppet sem volt aranyos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!