Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem erti meg enyukam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg enyukam? Mar nem birom

Figyelt kérdés
Ujra egyutt vagyok a parommal, de a gond ott van hogy titokban kell talalkoznunk anyumak miatt. Nem szereti ot. Regen nagyon sokat sirtam utana es szenvedtem es ez benne maradt, de nem csak szenvedes volt az evek alatt hanem sok boldogsag. fiatalok voltunk mikor osszejottunk, sokszor csak en magamat bogettem meg es talaltam ki dolgokat. Most mar felnottunk es csak mi tudjuk h mi volt koztunk es mit rontottunk el. Anyukamnak nincs mitol feltenie, tenyleg! A talalkozasok is ugy vannak a parommal h csak egy ora odakint, tobbig mar nem lehet mert hivogat h hol vagyok + nyomoz utanam es mar nem birom! Meg annyit anyukamrol h 13 hetes terhes es nem akarom h vlmi baja legyen, de ha errol van szo elfogja az utalat a parom irant! Mar nem birom es nem is vagyok olyan kicsi 21/L
2012. jan. 30. 18:08
 1/4 A kérdező kommentje:
* anyukam
2012. jan. 30. 18:09
 2/4 Hanariko ***** válasza:
ha még otthon laksz, költözz el! A legjobb megoldás, hogy anyud ne szóljon bele. ha nincs rá módod... hát nem tudom, nehéz kérdés. De egyszerűen kapcsold kia mobilod és úgymond "ne engedelmeskedj" neki hogy csak 1 óra, ha nyomozgat meg stresszel hogy hol vagy az az ő baja, s ha emiatt neki vagy a magzatának baja lesz nem a te hibád lesz. nagylány vagy már!
2012. jan. 30. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is ennyi idősen már nem kéne beleszólnia. Viszont vannak olyan esetek,amikor jogos,pl. egy hasonló korú bnőm olyan pasival jár,aki idősebb,mint az apukája,na az beteg. Vagy az én anyukám is nagyon féltett,mikor olyanba voltam szerelmes,akiről rajtam kívül mindenki tudta,hogy csak szédít. Ha ezek nem állnak fenn,és még nem is bűnöző,akkor kérd meg anyukádat,hogy mondja el,mi a baja a sráccal,mert szeretnéd őt megérteni!;) Ha ez nem működik akkor valószínű olyan baja van,ami tőletek független,csak kivetíti vmilyen saját problémáját.. Arról nem te tehetsz,nem neked kell megoldani.
2012. jan. 30. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Eleg tapló anyukád van!!
2012. febr. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!