Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom már kordában tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom már kordában tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit lehet hosszúra sikeredett,de kérlek olvassátok el,fontos:)

Tettem már fel itt a párommal kapcsolatos kérdést,nagyon sokan bántották őt. Kérlek titeket ne rá irányulóan ,hanem a helyzetre irányulóan próbáljatok meg véleményt nyilvánítani.köszönöm:)

Lassan egy éve,hogy együtt vagyunk. Tudtam,hogy nem lesz egyszerű...Olyan volt,mint a vadló...Ha megszelídítem,akkor oké,ha nem akkor megszívtam.

Végül sikerült a dolog. Nem szeretek ilyen hülye hasonlatokkal élni, de benne marad azért az "előző Ő".

Nagyon sok mindent eltűrtem neki,és eltűrök eddig a mp-ig is. Ezt igazából apámra fogom,ez ilyen,sajnos,"nincs jó apakép ergo nincs jó pasikép" Én nem hittem,hogy ez tényleg így van,de szomorúan be kell látnom,hogy igen.

Első komoly kapcsolatom Ő. Marha türelmes vagyok,és ezt meg is hálálja néha. Néha pedig egyszerűen elfelejti,hogy vagyok én is.

Most összeköltözünk.Tulajdonképpen együtt élünk egy fél éve már,csak most lesz hivatalos...

Elmondok egy példát, amin most kiakadt a mutató.

Tegnap meccsnézés-kocsma,kicsit becsíptünk,hazasétáltunk semmi gond nem volt. Ismerjük a pultosokat is azon a helyen,törzsvendégek vagyunk.

Ültünk,kijelentette,hogy elmegy a gyógysöréért a boltba,meg hoz kenyeret.

Csörög a telefon,kérdeztem hol van...kocsmában...jah oké...nem értette miért vagyok ezen kiakadva...soha nem lepett még meg semmivel, egy szál virágot,egy csokit,vagy bármit,az egy év alatt említésre se méltó mennyiségű volt.

Igazából elhitetem magammal is,hogy nincs erre szükség,de igazából amikor rájövök,hogy van,akkor nagyon rossz. Úgy érzem nem vagyok eléggé szeretve.

Pedig ez nem így van...csak ő nem az a típus,sajnos abszolút nem.

Már előre félek,hogy az évfordulón,ami másfél hét múlva lesz,tervez-e valamit...vagy csak a szokásos semmi...

Most is ugye elmegy,hogy lemegy a boltba,de ő még elugrik a haverjához is,meg még elmegy az én albérletembe a cuccért,meg ilyenek.

nem tudok vele beszélni,mert folyamatosan hisztinek állítja be,amit problémaként próbálok vele megosztani...

De nagyon szeretem, és ezek a pillanatok eltörpülnek azok mellett,amikor jó....nagyon jó.

De ilyenkor beleőrülök.

Cikáznak a gondolataim,tudom,de remélem,azért valamit ki lehetett szűrni belőle.

Előre is köszönöm:)

2012. jan. 26. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok jót várhatsz tőle. Pláne, ha nem is akar változni. Tedd mérlegre, hogy mi van a serpenyő másik oldalában, amiért érdemes vele maradni. Nem kedves, nem figyelmes, olykor mogorva - de mit ad helyette.

Megpróbálhatod, hogy te sem kedveskedsz, elvagy magadnak, nem szólsz hozzá, nem ünnepled az ő évfordulóit. Vagy észre sem veszi, s lassan te is ilyen érzéketlen, érzelemnélküli valaki leszel. Vagy észreveszi, ilyenkor finoman jelezheted, hogy csak hasonulok hozzád. Egyébként meg a pasasok egy része nem romantikus alkat. De ha jó ember, lehet rá számítani, akkor beletörődik az ember, hogy vége a leányálmodozás korának.Az megtévesztő, hogy az ágyban, amíg neki is jó, addig kedves. De az élet színtere nem csak az ágy.

2012. jan. 26. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Néha "bekattan".

Ő akarta,hogy összeköltözzünk,mégis néha mondja,hogy több magányra lenne szüksége,vágyik rá,de nem akar egyedül lenni. Velem akar lenni.

Az a baj,hogy nagyon érzékeny vagyok,és abszolút nem tudok haragtartó lenni,pláne a szerelmemmel. És ha el is határozom,hogy az leszek,10perc kb..

Ha meg épp veszekszünk,és akkor próbálnám meg elmondani neki adolgokat,akkor "hisztizek","megőrültem" vagy "idióta " vagyok... Nem szeret konfliktusokkal szembesülni,annyira nem szeret veszekedni,hogy inkább nem szól hozzám,minthogy kiordítsuk magunkból a dolgokat.

Nem tudom mitől tart ennyire.

2012. jan. 26. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen mogorva emberek. Azért belül fortyognak, csak nem talál utat a "láva" Ezekkel nem lehet és nem is szabad veszekedni, mert csak olaj a tűzre.

Én nem vagyok egy veszekedős típus, inkább hallgatok. Éljük az életünket, főzök, mosok, takarítok, de nem szólok egy szót sem. Nem dacból, bosszúból, nem tudok egyszerűen. Aztán ha 3 hétig nem beszéltünk, akkor már a párom is várja, hogy megszólaljak. Lassan rájött, hogy nem érdemes megbántani, mert előre látja, hogy ismét jön a szótlanság.De kiabálni nem kiabálok vele,pedig az elején az lett volna jobb, mert ezt meg ő nem szereti.Össze lehet csiszolódni, ha az ember figyel a másikra, és rájön, hogy neki mi a jó, is mi borítja ki. De akarni kell a magunk csiszolását.Esetleg te megtanulod az ő férfi-témáit meghallgatni, ő meg rákattan a nőiesebb témákra. De ehhez nagyon kell szeretni egymást.

2012. jan. 26. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
igazából nem mogorva,csak igen,konfliktuskerülő,azóta változott a helyzet...haza se jön...megy a haverjához,úgy,hogy meg se beszéltük a dolgot.szerinte nincs is miről beszélnünk,mert ő nem haragszik rám,csak én vagyok ilyen ideges...
2012. jan. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!