Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj ha én kezdemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha én kezdeményezek?

Figyelt kérdés

van egy fiu aki nagyon tetszik, szeretnék vele járni és baj lenne ha én kezdeményeznék? és még ey kérdés, ti honnan tudnáltok, ha bejönnétek egy lánynak? kort irjatok légy szives.

15/l

2012. jan. 30. 17:11
 1/7 Timi: ) ***** válasza:

Szia!Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz,bejön a srácoknak :)

24/L

2012. jan. 30. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja. 25/F
2012. jan. 30. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
kezdeményez de lehet azt hiszi csak át baszod:D én is szeretném ha kezdeményezne velem 1 lány de már jöttem ilyenböl ki szarul mert azt hittem szeret stb és csak azért tartot h féltékenyé tegye a volt barátját:D szóval csak okosan
2012. jan. 30. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nem én tudom....én sose kezdeményezek,és kezdeményeznék a fiuknál...az a férfiak dolga szerintem,de igaz lassan már felcserélődnek a szerepek...már semmin nem lepődök meg...lehet bejön nekik,de ha rajtam múlik..akkor...:)

ha nagyon szeretnéd,próbáld meg...de nem a te dolgod lenne...

2012. jan. 30. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy lenne baj, sőt! :)

Mosolyogj rá, véletlenül fuss vele össze gyakran, szólítsd meg valamilyen ürüggyel, stb stb...

23/F

2012. jan. 30. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha kezdeményezne nálam egy szép lány. :)

22/F

2012. jan. 30. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:
anyi vele a baj, h nem találkozunk soha mert nem is egy suliba járunk... de az jó lenne, ha elkérném a telefoszámát kezdésnek?
2012. jan. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!