Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Miért van az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért van az, hogy egy férfi minél jobbat akar nektek, minél odaadóbb, segítőkészebb, annál inkább kiszerettek belőle és eldobjátok magatoktól?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 15:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, te reménytelen vagy...
2012. jan. 30. 16:22
 22/29 A kérdező kommentje:

Bocs 8-as, de én most leragadtam annál, hogy akkor mi az ami lelkizésnek minősül és mi az amit még meg tudsz beszélni a pároddal úgy, hogy ne lelkizés szaga legyen. Gondjaid vannak a suliban, munkahelyen, ki vagy készülve kiakadsz, kiöntöd a lelked a másiknak. Ő nem kezd el pátyolgatni, simán csak megért, támogat és bíztat.Ez már lelkizés nálad?

A női témákat beszélje meg két nő, kinek milyen segge van vagy hogyan öltözködik, ez nem is érdekel, de ha egymásra nem lehet számítani olyan helyzetben, amikor jól esne, ha meghallgatna az akit szeretünk(első eset, amit leírtam) akkor mi értelme az egésznek?

2012. jan. 30. 16:27
 23/29 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés! Igazából ez így nem feltétlen igaz! Valahogy az arany középutat kell megtalálni, nem szabad túl odaadónak lenni ez helyes! De azért a másik végletbe sem szabad átmenni. Én most próbálom megtalálni az arany középutat,és valóban piszok nehéz, vannak pillanatok,amikor komolyan elbeszélgetek a lánnyal akit szeretek,és megosztom vele a gondom bajomat,és Őt is meghallgatom,meg is teszek érte dolgokat,de ugyanakkor határozottan megmondom neki,ha valami nem tetszik,éreztetem vele,h szeretem,de nem lógok folyton a nyakán,tudja,hogy oda vagyok érte,és ez a lényeg, meg ez akkor jó,ha kölcsönös,nekem ez a bizonyos lány szokott segíteni,vagy viszonozni a segítségemet,jól kiegészítjük egymást. Bevallom,néha kicsit nyers vagyok vele,meg nyíltan megmondom neki az érzéseimet,ha jó,ha rossz,szoktunk csipkelődni is,de ez nem is baj.

Fontos,hogy ragaszkodj a saját véleményedhez,ne veszítsd el önmagad,ne alázkodj meg, légy határozott,légy férfi. Még akár parancsolgató is lehetsz vele,de persze csak kedvesen, próbálj humort vinni a kapcsolatba,az oldja a feszkót.

Ja és szerintem az éppnséggel nem baj,ha eleinte kicsit őszintén megbeszélitek egymással a dolgaitokat,lehettek először barátok is,előbb utóbb akkor is összekovácsolódtok,a fiú lány barátság érdekes dolog lehet,a legszebb kapcsolatok ebből alakulnak ki.

nem egészen értek egyet a 84%os hozzászólóval, mert hogy szerintem igenis kéne egymással beszélgetni a belső dolgokról férfinak és nőnek,szerintem az az alpja egy komoly kapcsolatnak,a bizalom. Persze nem kell mindent elmondani,de ezek nélkül a bennsőségesebb beszélgetések nélül nagyon felszínes tud lenni egy kapcsolat,vagyis az semmiképp sem hosszúéletű. Arany középút ! Ez a lényeg!

2012. jan. 30. 16:37
 24/29 anonim ***** válasza:
De IGEN szamithatsz a parodra minden helyzetben, ez fontos, de ha elso perctol felkinalja magat testestol, lelkestol akkor az mar ugy tul sok. Pl. neked melyik no kellene, aki odamegy hozzad es azt mondja, te vagy az idealis pasi, a tied vagyok, barmit megtehetsz velem vagy egy olyan no kellene, aki eseteben tudnad, hogy bejosz neki, de nem adja magat mar az elso percben. Mi csajok is pont igy vagyunk a sracokkal, akik folyton kedveskednek stb. meg felkinaljak magukat azokban csak a baratot latjuk altalaban.
2012. jan. 30. 16:41
 25/29 A kérdező kommentje:
Szóval, ha azt mondom egy volt barátnőmnek, akivel megint össze akarok jönni, hogy vissza akarom kapni, akkor az már felkínálásnak számít?
2012. jan. 30. 16:44
 26/29 anonim ***** válasza:
igenis lehet úgy "kedveskedni" hogy az ne megalázkodás legyen,h ne barátként tekintsenek rád! egyszerű az egész! az például,ha a férfi segít a nőnek megoldani bizonyos problémákat,felkarolja,erőt ad neki,vigyáz rá,megvédi, megérti, de ugyanakkor határozott tud maradni és egyben kedves is. én sokat megteszek egy bizonyos láynért,de nem iylen nyálas dolgokat,hogy folyton bókolk neki,vagy ajándékokkal halmozom el,vagy a nyakán lógnék..nem iylenek,...hanem tettek, megteszek érte bizonyos dologokat,amellyel kifejezem,h szeretem és kész. Segítőkész vagyok,de vannak elveim,és kemény vagyok és határozott,a kettő nem üti ki egymást. lehetsz úgy kedves,h közben férfi is vagy. Az attól függ,h milyen kedvességről van szó,h miben fejezed ki,h szereted....
2012. jan. 30. 16:47
 27/29 anonim ***** válasza:
...ez hülyeség...vagy talán a papucsságra gondolsz???,mert akkor igazad van,sok lánynak ez nem jön be....de a jotakarással,és az odaadással,semmi gond nincs..sőőőt..!!!!
2012. jan. 30. 17:20
 28/29 anonim válasza:

Csak egy idézet kedves Kérdező!

"A nőket nem nehéz megérteni, de kétségkívül előny ha te is nő vagy." :)

Fel a fejjel!

2012. febr. 2. 00:19
 29/29 anonim válasza:

Sajnos ez gyakori. Egy berogzodes jó pár nőnél amit meg mahuk sem látnak be. Ez azért van mert kihívás vagy ha "bunkó"vagy ez sajnos ilyen. Legyél kicsit kevésbé oda adó a nőnek igazából túl nyálas ha egy pasi kedves és egy idő után hanynia kell tőle. Ha nehéz is legyél egy kicsit bunkó.

20/L

2017. dec. 12. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!