Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Miért van az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért van az, hogy egy férfi minél jobbat akar nektek, minél odaadóbb, segítőkészebb, annál inkább kiszerettek belőle és eldobjátok magatoktól?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 15:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Miért írtóznak a nők az olyan pasiktól, akiknek ő (a nő) a mindene? Attól még van élete a pasinak, dolgozik, szórakozik, olyan szörnyű, ha valaki szeret valakit ennyire?
2012. jan. 30. 15:44
 12/29 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló mindent leírt. Nem szeretjük, mert nyomasztó!
2012. jan. 30. 15:47
 13/29 A kérdező kommentje:
De mitől lenne az nyomasztó, hogy gondoskodik rólatok valaki?
2012. jan. 30. 15:51
 14/29 anonim ***** válasza:
Ember, te nem vagy normális... Világosan leírtam, hogy nem szeretik a nők ezt. Egy érintett alá is támasztotta... Erre te továbbra is hajtogatod a hülyeségedet. Kérdezem, miért???
2012. jan. 30. 15:57
 15/29 anonim ***** válasza:
Mert a túlzott gondoskodás és aggódás egy idő után terhes. Nem egy szolgát akarunk, aki alárendeli magát a mi óhajainknak, hanem egy egyenlő társat.
2012. jan. 30. 15:57
 16/29 anonim ***** válasza:
68%
Aztán x év múlva az ezt hangoztató nők sírnak általában az emberi sorsokról szóló műsorokban, hogy egy vadállat mellett élnek, aki elsőre magabiztos, erős férfinak tűnt...
2012. jan. 30. 16:01
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem értem mitől lenne szolga valaki, aki kedves veled szemben.
2012. jan. 30. 16:01
 18/29 anonim ***** válasza:
8 as valaszolo vagyok...es meg azt hozzatennem, hogy a baratnok vannak azert, hogy meghallgassanak, ok kell legyenek azok akik mindig megertenek, veluk lelkizunk. Egy pasi semmikepp se toltson be ilyen szerepet. Amiatt, hogy igy viselkedsz a legtobb no benned inakabb a baratot fogja latni benned. Epp a tegnap neztem a PORTRET az RTL-en, s egy hires szexologus volt meghivva, o meg hatarozottan kijelentette, s egyet is ertek vele, hogy egy ferfi-no kapcsolatban sosincs oszinteseg, meg nem a parom az, akivel mindent megosztok, akinek minden elmondok. A baratoknak lelkizunk a legsotetebb titkainkrol, a parunk meg az a szemely, aki ismer minket, de epp az tudja fenntartani a tuzet a ket fel kozott, hogy nem ismerik tokeletesen egymast, s igy mindig marad valami felfedezetlen a masikban, s mint tudjuk, ami ismeretlen, az vonzz, hogy megismerjuk. Tehat a baratok azok, akiket folyton patyolgatunk es megertunk minden helyzetben, ha valakinek udvarolni akarsz az ne csak az odaadasrol szoljon. Ertheto voltam?
2012. jan. 30. 16:02
 19/29 A kérdező kommentje:

"hogy egy ferfi-no kapcsolatban sosincs oszinteseg, meg nem a parom az, akivel mindent megosztok, akinek minden elmondok."

Szóval te soha semmit nem mondasz el a barátodnak, mi éppen bánt? Ha nem lehet egy kapcsolaton belül egymásról beszélni akkor mégis miről?

2012. jan. 30. 16:13
 20/29 anonim ***** válasza:
Ne forgasd ki a szavaim...nem arrol van szo, hogy semmit nem osztasz meg a paroddal, de teljes oszintesegrol sosem lehet beszelni. Mar csak ha azt vesszuk, hogy pl. ismerkedeskor sem azzal kezded, hogy felsorolod a hatranyos tulajdonsagaid...mindig vannak olyan dolgok, amikrol az ember nem beszel, inkabb fatylat borit ra. Meg egy masik pelda, nem hinnem hogy pl. a partenereddel fogsz dumalni a tobbi pasirol meg ilyesfele temakrol, nem hinnem, hogy jol esne neki, ha azt mondanad a pasidnak, hogy pl. huha de jo XY nak a segge.(ezt lany szemszogbol irtam le).Szoval totalis oszintesegrol sose beszelhetunk. Ezek utan sem adsz igazat nekem?
2012. jan. 30. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!