Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérlek nyugtassatok meg. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek nyugtassatok meg. A barátom minden nap megnézi egy bizonyos lány képeit FB-on. Sokat jelent?

Figyelt kérdés
Voltak gondjaink az utóbbi időben, és most megnéztem az előzményeit, és szombattól tegnapelőttig napi min. 1x nézegeti a csaj képeit:(( Remegek az idegességtől és sírhatnékom van:( Ma találkoztunk 1 hete először, és azt mondta, hogy szeret.
2012. jan. 30. 14:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Napi szinten megnézi? Azért ez sehogy sem jó. Mármint én is szoktam nézelődni, de napi szinten...az már gyanús.
2012. febr. 21. 19:07
 22/33 A kérdező kommentje:
Igen, kb 12 napig naponta kétszer.. Azóta (a kérdés kiírása óta) összesen kétszer.
2012. febr. 21. 19:10
 23/33 Hangover1024 válasza:

Buta vagy. Megjelölöd a kikémlelt csajt?:o elveszítetted a csendes megfigyelői állást. A pasid nem kérdezte meg hogy minek jelölted meg?

Amúgy meg, ha csak nézegeti abban nincs SEMMI. ha akarna tőle valamit akkor nyilván üzenetezgetnének is nem? Lehet jó vicceket, vagy jó idézeteket pakol ki a csaj, és azt olvasgatja. Ha üzenetezik majd vele, akkor szólj szerintem. Addig meg örülj hogy a tied:) téged szeret ennyi. De nem lehet kordába zárni. Szeme van mindenkinek.

2012. ápr. 24. 09:24
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem a profilját (nem is ismeri!), hanem a képeit, amik nyilvánosak. Napi háromszor!
2012. ápr. 24. 09:27
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi történt veled/veletek a kérdés kiírása óta, de nem gondolod, hogy esetleg szándékosan csinálta ezt, és hagyta szem előtt a laptopját is? Már úgy értem, hogy te észrevedd... Ez is egy lehetőség. És talán tényleg nem kellene kémkedned utána :( Bár biztosan megvan az okod rá... ezt is megértem. Ennek ellenére a normális beszélgetés már sok gondot megoldott - a kiborított bili viszont csak bebüdösít...
2012. júl. 15. 17:38
 26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: igazad van. Viszont kiborult a bili. Szakítottunk. Szerinte egyébként ő nem csinált semmi rosszat, csak vágyott arra, hogy másképp bánjanak vele egy kapcsolatban (féltékeny voltam), és ezt élte ki a csaj képeinek nézegetésével.
2012. júl. 15. 20:59
 27/33 anonim ***** válasza:
És ezért szakítottatok? Mert féltékeny voltál? :(
2012. júl. 15. 21:45
 28/33 A kérdező kommentje:
Részéről leginkább ezért, igen.
2012. júl. 16. 20:21
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem kell erre válaszolni, de a féltékenységeden ezek után sem szeretnél változtatni?
2012. júl. 16. 21:32
 30/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretnék, már a kapcsolat alatt is őszintén igyekeztem:( De sajnos nem jutottam sokra. Most viszont elkezdtem pszichoanalízisre járni.
2012. júl. 17. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!