Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek nyugtassatok meg. A barátom minden nap megnézi egy bizonyos lány képeit FB-on. Sokat jelent?
Ez egyértelmű jele annak, hogy nem szeret, illetve hogy simán megcsalna azzal a lánnyal, ha alkalma lenne rá.
Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi.
"Ez egyértelmű jele annak, hogy nem szeret, illetve hogy simán megcsalna azzal a lánnyal, ha alkalma lenne rá.
Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi."
Ez a komment egyértelmű jele annak, hogy a gondolkodásod korlátolt, simán összetévesztenél egy pandát egy beöltöszööt emberrel, ha alkalmad lenne rá.
Szerintem enne a kommentnek meg sem szabadott volna születnie.
Kicsit megnyugodtam. Muszáj lesz várnom pár napot, ha tényleg rájött, hogy szeret, és nem nézi meg többet, akkor megpróbálok túllépni rajta. Ha még egyszer is megnézi, kiborítom a bilit.
Amúgy ti mit szóltok ahhoz a kifogáshoz, hogy krízis időszakban volt a kapcsolat, és azért nézelődött? (nyáron volt hasonló eset, tudom, hogy ez lenne az egyik válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!