Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én csinálok valamit rosszul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csinálok valamit rosszul? Nem értem, hogy miért történik ez velem!

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet olyan sértőt mondani a párotoknak, ami miatt jogos, hogy megüssön? Lehet, hogy én rontok el valamit, de az elöző párom is nagyon durva volt, sokszor beszóltam olyat, amit nem kellett volna teszem hozzá, hogy mondjuk nem ok nélkül vagy alaptalanul erre ő megütött, vagy beleverte a fejem a radiátorba vagy kitépte a hajam stb. Aztán szakítottunk szerencsére. A mostani nem ennyire durva, de ő is volt, hogy megpofozott, mert beszóltam én meg nem értem, hogy miért. Tudom most azt fogjátok írni, hogy hagyjam el ez rendben van. Csak arra lennék kiváncsi, hogy valóban vannak olyan esetek amikor az 1ik fél beszól a másiknak az meg válaszul megüti? A pofon elfogadott egy párkapcsolatban? Igaz, hogy nem kaptam akkorát, hogy megszédültem és elestem, de azért az arcom 1 picit zsibbadt azt tegyük hozzá..
2012. jan. 30. 01:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Naaa, milyen szépen békét kötöttetek!!!!! Látjátok, lehet így is...

Amúgy a játszmás könyv tényleg jó, mondhtanám alapmű... Ezek a játszmák nagyon rafinált dolgok ám, belecsusszanunk lépten-nyomon, észre sem vesszük, és fel is mentjük magunkat. Ezért jó tudni róla, mert az ember így rajtakaphatja magát, amikor megint játszmázik.

És persze az is ott van, hogy egy-egy kapcsolatban jól bejáratódik egy-egy játszma, és azt játszuk éveken át. Közben mindenki boldogtalan és sérül, de nem bírjuk abbahagyni... Fura egy lény az ember, annyi szent...

Szép napot és boldog életet mindkettőtöknek!

:) :) :)

2012. febr. 1. 12:23
 22/22 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! =) Hát, ha normális hangnemben közlik az emberek a véleményüket, akkor természetesen én is normális stílusban válaszolok. De, ha egyből támadják azt szerintem senki nem szereti. Elfogadom a kritikát, csak normális emberi hangnemben legyen megfogalmazva. =))
2012. febr. 1. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!