Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Minden jól csinálok?
Figyelt kérdés
Belevagyok zúgva az osztálytársamba már év eleje óta..(14év. 8.évfolyam ) a pasinak is bejövök.(mondta) .. de azért nem akar velem össze jönnii.. mert h suliból nagyon senkivel, meg meunna.. ( igaza van, én ezt tudom, de szeretem . =( ) Nos... minden nap nagyon jól elvagyunk... összebújunk , ölelget, megfogja a kezem ... fogadtunk valamibe.. és nyertem ezért tartozik nekem 10 puszival... ma már megadott 7 ..et mondtam neki hogy az uccsó 3 szájra megy :P ( ez hiba volt ? :S ) és mondta h én is tartozok neki 10.-el ( csak úgy xD ) és arra gondoltam meg ha azt a 10 puszit izgalmas helyzetekbe adom meg akkor talán megváltozik a véleménye ... a kapcsolatunkról, és talán össze jövünk? ( van erre esély ?)2010. febr. 12. 15:32
1/1 anonim válasza:
gyertek össze jövőre,akkor már nem jártok egy suliba.hidd el ha igaz szerelem akkor ennél boldogabb nem lehetsz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!