Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok ha az egyetlen barátom (fiú) és a pasim utálják egymást? 18/L
az élet kemény...
a döntés a te kezedben van!
amúgy akkor érteném meg h együtt maradsz a pároddal ha gyermeked lenne tőle de nincs. fiatal vagy, gondolom nem ő tart el. A párod van de a kapcsolatotok szépen lassan ki fog hülni és a végén csak egy kemény jég marad kettőtök közt, de a barátod akkor is ott lesz akivel minden nagyon tuti.
én azt mondom a legjobb megoldás összejönni a barátoddal...hosszú távon ez nem fog működni !
voltam ilyen helyzetben , ott én voltam a barát és a lány a végén engem választott mert küzdöttem érte.
27/F
lehet h akar csak félénk.
de ha tényleg nem fog semmivel többet tenni a haverod, se kicsit nyomulni vagy felhozni a témát akkor maradsz a pároddal...
Most ez baromság vagy nem baromság, de szerintem ez egy állatias ösztön és a fiúk többsége nem szereti, ha más "kan" is szaladgál a környéken.
Ha nem érdekelné, hogy kivel barátkozol és mit csinálsz mikor nem vagy vele, akkor meg az lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!