Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálhatok ha az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok ha az egyetlen barátom (fiú) és a pasim utálják egymást? 18/L

Figyelt kérdés
A barátomat megértem, hogy mért utálja a pasim. A pasim meg csak féltékeny. Hallani se akarnak egymásról. Ötletek?
2012. jan. 29. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

az élet kemény...

a döntés a te kezedben van!

amúgy akkor érteném meg h együtt maradsz a pároddal ha gyermeked lenne tőle de nincs. fiatal vagy, gondolom nem ő tart el. A párod van de a kapcsolatotok szépen lassan ki fog hülni és a végén csak egy kemény jég marad kettőtök közt, de a barátod akkor is ott lesz akivel minden nagyon tuti.

én azt mondom a legjobb megoldás összejönni a barátoddal...hosszú távon ez nem fog működni !

voltam ilyen helyzetben , ott én voltam a barát és a lány a végén engem választott mert küzdöttem érte.

27/F

2012. jan. 29. 21:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Már leállítottam a pasim, de megszeretni nem fogják egymást, mert a pasim elég durván keresztbe tett a barátomnak.
2012. jan. 29. 21:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Én a pasimat szeretem úgy. És a barátom meg nem küzd értem... A barátom meg nem akar tőlem semmit... az már kiderült volna
2012. jan. 29. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerelmi háromszög ... vagy az Izaura legujjabb részét láthatjuk...
2012. jan. 29. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:

lehet h akar csak félénk.

de ha tényleg nem fog semmivel többet tenni a haverod, se kicsit nyomulni vagy felhozni a témát akkor maradsz a pároddal...

2012. jan. 29. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Nézd ez a féltékenykedés nem egészséges. A pasid egy gyerek, bocs de nekem ez a véleményem róla. A barátod meg nem hajt rád ahogy egy baráttól elvárható. Hát ki is a szemétláda? Szívesen.
2012. jan. 29. 21:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Tudom... én is próbáltam ellene tenni de szeretem.
2012. jan. 29. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok gyerek, de furán érezném magamat, ha a barátnőm egy másik sráccal jobban érzi magát, mint velem, mert akkor rám mi szükség volna, akkor miért nem jött össze a "barátjával"?! Ez nem féltékenykedés, szerintem természetellenes...
2012. jan. 29. 22:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Mi a természetellenes abba, hogy valakinek párja is meg barátja is van? Tök más ha valakit barátként szeretek, vagy páromként.
2012. jan. 29. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Most ez baromság vagy nem baromság, de szerintem ez egy állatias ösztön és a fiúk többsége nem szereti, ha más "kan" is szaladgál a környéken.

Ha nem érdekelné, hogy kivel barátkozol és mit csinálsz mikor nem vagy vele, akkor meg az lenne a baj.

2012. ápr. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!