Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség kéne! Ti mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kéne! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A Párommal 3 éve vagyunk együtt,azóta fenn áll ez a probléma.Van egy munkatársa (Aki később a főnöke is lett!) Akiről tudom,hogy nagyon szerelmes a páromba.És ezt a párom is tudja,de úgy tesz,mintha nem is létezne ez a dolog mert ő mindenképp tartani akarja az illetővel a "baráti" kapcsolatot,mert azt mondja,hogy sok mindent tanult tőle és kötődik hozzá mint baráthoz.Hiába mondom,hogy ez engem nagyon bánt és hogy rengeteg problémát okoz a kapcsolatunkban,mindig az a válasz,hogy én el akarom szakítani mindenkitől.Már nem dolgoznak együtt,de még így is sűrű a telefonálgatás meg e-mailezés. Megkértem,hadd nézzem meg,hogy mit írkálnak e-mailen egymásnak,de természetesen nem engedte.Persze a válasz az volt,hogy azért mert ez az ő magánszférája,de én azt gondolom,hogy igenis van takargatnivalója! Lehet,hogy csak a beteges féltékenység okozza ezt nálam,de úgy gondolom, ezzel az emberrel ne legyen semmifilé magánszférája! Mit gondoltok,mi lehet ez?
2012. jan. 29. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nincs takargatnivalója,de igaza van,hogy nem engedi meg.Legközelebb a bugyiját is ellenőrizni fogod,meg a mobilját??

Igen,ez a féltékenység,és azért,mert saját magadban nem bízol.

2012. jan. 29. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne takargatni valója,akkor miért nem engedi,h megnézd miket írogatnak egymásnak.A pasi hibás mert tesz azért,h féltékeny légy.Elég gáz,h egy kapcsolatban "titkok" vannak.
2012. jan. 29. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy ha nincs takargatni valója, akkor miért nem engedi. Lehet, hogy a magánszférája, de ha látja, hogy ez neked nem esik jól, akkor megmutathatná. Ő ad a féltékenységre okot!
2012. jan. 29. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha egy kapcsolatban titkolózik az egyik fél, az sohasem jelent jót.

Mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel pedig még csak 27 éves vagyok. Ő az én szerelmem és legjobb barátom egyben. Nincs olyan amit ne tudnánk megbeszélni.

Közös levelező rendszerünk van, mi nem csinálunk problémát az ilyenekből.

A bizalom nagyon fontos, de ha így titkolózik ott gond van.

Minden barátjával ennyit telefonálgat, levelezget?

Nem mindenkitől, csak ettől a nőtől akarod elszakítani, ezt megmondhatod neki. Van okod rá, hiszen a nő szerelmet vallott a kedvesednek, és még most is nyomul több mint valószínű.

2012. jan. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!