Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pasit is megráz annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasit is megráz annyira a szakítás, mint egy lányt?

Figyelt kérdés

26 hónap után váltunk el, és kérdeztem, hogy nem bánja-e a dolgot, mert igaz nem működött már úgy a dolog, ezért én kezdeményeztem a szakítást! A válasz pedig az volt, hogy most mit csinájak? Nem elég, hogy az a gondolat is bánt, hogy mennyire fog hiányozni, de fáj hogy így reagálja le! :(

Nektek mi a tapasztalatotok?

2009. máj. 30. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak a büszkeség beszél belőle, mivel ő az, aki ki lett dobva. ÉS már csak azért sem mutatja ki, hogy mennyire rosszul esett neki. VAGY pedig már az utóbbi zavaros időkben tényleg kiszeretett belőled.
2009. máj. 30. 11:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi!

Pasi.. Fél kimutatni az érzéseit! Gondolj csak bele.. Nem minden pasi mondja annyiszor egy lányka, hogy 'szeretlek', mint ahányszor egy lány mondja 1 fiúnak.

Mikor én szakítottam az akkori barátommal 3 év után, szinte semmit se reagált.. 1 hét múlva találkoztam az anyukájával, elmesélte, hogy nagyon megrázta a fiát a dolog, több napig ki se ment a szobájából, ha meg kiment, akkor ki volt sírva a szeme..

2009. máj. 30. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
lányka helyett lánynak :$ bocsi
2009. máj. 30. 11:40
 4/13 anonim válasza:
100%
Velem most 3 óra mulva fog szakitani a barátnőm,mert msn-n mégsem lehet csakugy szakitani...és engem ez annyira megráz hogy lesem tudom irni,élni sincs kedvem már:( oda az egész életem ennyi idő után
2009. máj. 30. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ha a fiú szerelmes volt beléd és te szakítasz vele akkor lehet hogy iszonyatosan megsértődik mert fáj neki... persze ez neked is fáj :( de neki nagyvalószínüleg jobben mert nem enged el ennyivel, ha téged dobnak az viszont téged ráz meg jobban :(
2009. máj. 30. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Msn-en mégsem lehet csak úgy szakítani...Örülj ennek is,hogy a te barátnőd nem ezt teszi veled,mint velem tették msn+sms.Legnagyobb gerinctelenség...

De,hogy a kérdésre is válaszoljak.Egy pasit is megráz a szakítás,főleg akkor,ha szerette a lányt.Én eléggé szerettem ezt a lányt,eléggé megrázott és még egy két kést is belémbökött pár mondatával utoljára.

20/F

2009. máj. 30. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
11:40-nek igaza van, valószínű, hogy neki is fáj. Csak mi próbáljuk nem mutatni. 20/F
2009. máj. 30. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk is képesek ugyanúgy zokogni, mint a lányok egy szakításnál, és a szeretleket is kimondják legalább annyiszor. Szerintem ez egyén, és nem "nem" függő, hogy ki hogy dolgozza fel. Biztos van lányban is olyan, aki nem mutatja
2009. máj. 30. 12:19
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! A pár perce kidobott pasinak kitartás!:( Még én sem tudtam feldolgozni a hiányt,..majd idővel!
2009. máj. 30. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

11:40es vagyok.. Utolsónak: általánosságban mondtam

Sajnállak, akivel nemsoká szakít a barátnője! Ha ki akarod önteni a szíved, csak írj :(

2009. máj. 30. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!