Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért van az, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az, hogy sok fiú azt állítja, hogy a lány féltékenykedése csak "kierőszakolja" a megcsalást?

Figyelt kérdés

tehát hogyha egy lány féltékeny egyik csaj ismerősére a fiúnak, és a fiú végül tényleg megcsalja a lányt, akkor sokszor azt mondja a csajnak, hogy azért, mert féltékenykedett, és belehajszolta... több ismerőstől is hallottam már.

és ezt azért nem értem, mert ha valaki egyáltalán nem vonz, vagy nem akartok tőle semmit, akkor már miért hajszolna bele a féltékenység ebbe? ha meg mégis vonz, és mégis éreztek felé valamit, akkor meg miért kell a lányra hárítani a felelősséget?

nem, nem általánosítok, csak érdekel, hogy ez miért lehet. természetesen nem mindenki ilyen.

2012. jan. 29. 02:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A legtöbb lány ismerősömmel le tudnék feküdni. Ha nem lennének vonzók, akkor nem ismertem volna meg őket és ha nem lennének szimpatikusak, akkor nem barátkoznék velük. Van akinél nem én kezdeményeztem, hanem csak úgy alakult, de természetes, hogy olyan lányokkal veszem körül magam, akik vonzanak.

De mikor kapcsolatban vagyok, akkor ez semmit sem jelent. Arról nem is beszélve, hogy a lányok többségének is van párja.

Nekem volt féltékeny feleségem. Ha csak pár percet beszélgettem egyik lány barátommal, már jött a durci. Ha van körülöttem egy csomó kedves, értelmes, mosolygós lány, akkor az állandóan féltékeny és durcás asszony nem igazán vonzó. Otthon csak lecseszést kapok... a semmiért.

Sok év tűrés után én is arra jutottam, hogy ha úgyis le leszek cseszve, akkor félre is léphetek. Nincs mit veszítenem. Akár le is bukhatok.

Az más kérdés, hogy nem léptem félre, hanem elváltam, de szerintem a helyemben a férfiak 70%-a félre lépett volna és meg is tudnám érteni őket.

2012. jan. 29. 10:05
 12/14 A kérdező kommentje:

bocsánat, sajnálom, ha általánosításnak érezted. azért kérdeztem fiúkra, mert én ezt, hogy a féltékenység hajszolta őket a megcsalásba, eddig csak fiúktól hallottam.

de természetesen sok lány is félrelép, én ezt nem tagadtam vagy próbáltam leplezni. egyszerűen a kérdés inkább a fiúkhoz szól, hogy ők hogy értelmezik ezt a dolgot, vagy miért csinálják.

2012. jan. 29. 10:45
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat egyébként, kezdem érteni a dolgot:) szerencsére engem nem csaltak meg még, csak sok olyan fiúval beszélgettem aki viszont félrelépett, ezért kezdett érdekelni a téma. várok még válaszokat^^
2012. jan. 29. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg. Ha állandóan féltékenykedik, akkor lehet nem fogod szeretni, így a megcsalás sem tartod bűnnek. Ennyi.
2012. jan. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!