Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elérte, hogy belé zúgtam?

Figyelt kérdés
Van egy lány,eleinte semmit nem éreztem iránta,de aztán először is elérte,hogy találkozzam vele kettesben,aztán meg olyan szemekkel nézett rám,h a pillantásának egy ideig még csak csak,de egy idő után nem tudtam ellenállni, korábban semmit nem érztem iránta,most meg belé bolondultam, és ez még nem minden,azóta folyton mindenféle próbatételek elé állít, mintha a meghódíthatatlan nőt játszaná,miközben folyamatosan vonz magához. Szerintetek ezt tudatosan csinálja?
2012. jan. 28. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, velem is csinálták már ezt. Nagyon legyél észnél, mert elszívja az életerőt belőled, miután behálózott.
2012. jan. 28. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Na jó,de mire jó ez neki? Vajon meddig teszi ezt még? Mennyi idő után adja be a derekát? Vagy miből tudom,h csak szórakozik velem,és nem is akar semmit?
2012. jan. 28. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, tudatosan. Nem tudtad? A nők végcélja, hogy uralmuk alá hajtsanak minden férfit és végezzenek velük, hogy övék lehessen az egész bolygó... OMG

Nagyon fura vagy, kerüld el inkább a lányokat és menj pszichológushoz.

2012. jan. 28. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Az is lehet,h ő maga sincs tisztában vele,h milyen csábereje van,ezért kérdeztem,h tudatos e. Mert nem tudom,h komolyan gondolja,vagy csak játszik velem.
2012. jan. 28. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
valóban van néhány nő aki ezt tudatosan csinálja... de ha kamasz az illető és még nincs akkora tapasztalata a férfiak terén, akkor nem hinném, hogy tudatos lenne. Sok lány tudta nélkül is olyanokat tesz, ami vonzza a férfiakat. :)
2012. jan. 28. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

velem a tanárnőm csinálta ezt,

Ő 39 én 24 voltam

ez 2 éve történt. azóta nem tom kiverni a fejemből...

2012. szept. 30. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

hopp elírtam,

Nőci 40 volt, én 24 éves

2012. szept. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!