Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok ti mennyire nézítek meg a fiúk fogait?
Figyelt kérdés
Arra gondolok pl:. kuszák, tiszta, stb..
Melyik a gázabb. Ilyenek.
2012. jan. 28. 23:56
1/11 anonim válasza:
Nekem legfontosabbak közé tartozik nagyon visszataszító és kiábrándító ha valaki nem ápálja a fogait és nálam a mosoly tarol a barátom mosolya ami letaglózott:)
2/11 A kérdező kommentje:
Én a kusza fogakra gondolok.
2012. jan. 29. 00:02
3/11 anonim válasza:
eléggé. szerintem nagyon fontos a szájápolás. ha nem tökéletesen egyenesen vannak, az még úgy nem zavar, ha látom, hogy ápolt, de ha üvölt róla, hogy még soha nem volt fogdokinál, ott kizárt, hogy szóba állok vele..:D
4/11 anonim válasza:
én csak amikor lovat venni megyek nézem a fogakat, embernél nem érdekel
5/11 anonim válasza:
Egyszer volt egy haverom, akinek bejöttem...
Sose akartam egy olimpikont vagy testedzőt, így nagyrészt szemethunytam, de mikor mosolygott...
Úristen!
Ki volt rohadva az összes foga! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na de mind1, szerintem fontos a rendezett fog. S ma már menő a fogszabi...
6/11 anonim válasza:
Ha rendesen mosol fogat,ahogy anyukád tanította,akkor nem lesz gond.Egy büdös száj,sárga fogakkal sokkalta undorítóbb.
7/11 anonim válasza:
Annyira nem érdekel. Ha tiszta és nincs elszíneződve, az elég.
8/11 anonim válasza:
Ez akkor nagyon érdekes ,ha össze akartok házasodni! közösből meg csináltatni ,vagy anyuék csináltatják! na az nem mindegy!! de azért illik úgy menni randira,hogy csilli villi tetőtől talpig,az ember!
9/11 anonim válasza:
HA csukott szájjal ne látszik hogy rendezetlen akkor nem zavar. De ha már csukott szájnál látszódik, hogy kiáll stb az nem valami esztétikus. Viszont ha lepedékes az nagyon igénytleneül hat...
10/11 anonim válasza:
nekem iszonyat jók, fehérek, szépek egészségesek de kuszák... : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!