Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltak már meg? Hogyan jöttél rá és hogyan buktattad le? Miről vetted észre hogy valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Benyitottam és volt egy fаsz a pinában.
2012. jan. 28. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:

kamu!!

normális választ ha lehet..ha tényleg így volt akkor az ciki..

2012. jan. 28. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen is meg nem is...

Néha nagyon keveset beszélt az asszony. Ami foglalkoztatta, arról nem beszélt. Inkább alig szólalt meg, nehogy elszólja magát. Valakiről szinte sosem beszélt, mert nem akart róla túl sokat beszélni. Ezek alapján elég egyértelmű volt, hogy van valaki és a kiléte sem volt titok.

A böngészőben az előzmények is engem igazoltak.

Amikor ez utóbbira finoman utaltam, akkor tagadta. Ha nem lett volna hátsó szándék, akkor elmondta volna.

Ezek után mondtam, hogy felőlem lefeküdhet vele. Elváltunk.

2012. jan. 28. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Mobiltelefon, zseb, ágyneműcsere, elkezd gyúrni...nem ér rá, nem őszinte, felszines a beszélgetés vele, nem figyel oda rád.kocsiban is vannak árulkodó jelek..gumik..

Ha már gyanakszol az régen rossz, akkor már lépni kell! Nem lesz világvége! rövid ideig rossz lesz,utána meg jó. Átértékeled, h mi volt, hibáztál e valamiben, és majd jön egy jobb aki jobban megbecsül:)

2012. jan. 28. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfi vagy nő kérdezi?

Én simán ráéreztem, megszólalt a vészcsengő egy nővel kapcsolatban.(női megérzés) Talán a hangszínén éreztem, hogy nem mond igazat. Ő tagadta, de később nekem lett igazam. A facebookon lájkok, ha én pocskondiáztam a nőt, nem értett egyet. A hülye kúrvája eldicsekedett a barátnői körében a hódítás élményével, és ez visszajutott az én fülembe is.

2012. jan. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!