Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy buktattad le a párod aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktattad le a párod aki megcsalt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Sehogy. Azonnal elmondta.

Az őszinteség alapvető a kapcsolatunkban.

2011. máj. 13. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
12.01 mert a megcsalás aztán marha őszinte dolog :DDDDD
2011. máj. 13. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Beléptem az e-mailjébe (még régebben elmondtuk egymásnak, de szerintem akkora már elfelejtette, hogy tudom). Tudom, hogy ez NAGYON csúnya dolog volt tőlem, nem is mentegetem magam, de akkor úgy gondoltam, mindenképpen tudni akarom az igazat (gyanakodtam már rá, rá is kérdeztem - semmi eredménnyel). Hát, megtudtam, ekkor már letagadni sem tudta a dolgot...bár megpróbálta rákenni a legjobb barátjára, hogy ő használta az e-mail fiókját, de szakítottam vele.
2011. máj. 13. 12:02
 4/15 anonim ***** válasza:
* mármint a jelszavát tudtam :D
2011. máj. 13. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kinyomoztam a csaj barátnőin keresztül, hogy mikor találkoznak a párommal (a csajok nem tudták, hogy én ki vagyok, és úgy tettem, mintha pletykálni akarnék velük egy kicsit). Kiderült, hogy azon az egy napon taliznak, mikor én másik városban dolgozom, és a saját lakásunkban, a saját ágyunkban van a légyott. Lemondtam a másik városbéli teendőimet, és vártam. A légyott háromkor kezdődött, én olyan fél ötkor rájuk rontottam azzal, hogy hamarabb hazaértem (éjfél körül jártam haza azokon a napokon). Persze ágyban voltak, félreérthettelen helyzetben.

Ezek után a párom, aki halálra rémült, előadott egy olyan szánalmas sztorit, hogy mi történik épp - ami nem az, amire gondolok -, hogy nevetnem kellett. A csaj ruháit kihajítottam az erkélyen, meztelenül kellett lemennie értük, a párom másnap reggel költözött. Kényszerből, persze. :)

2011. máj. 13. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt modnom, hogy őszinte, de nézd már meg utánam mit írtak - megcsal a másik, elolvasod az egyértelmű íméleket és még akkor is hazudozik és gerinctelenül másra keni - ez szerintem szánalmas és gerinctelen.

Ehhez képest azért lényegesen őszintébb az, ha az ember elmondja. Nem azt mondom, hogy a legjobb dolog, de én speciel pont emiatt bocsátottam meg neki. És tudok bízni benne. Nem azért, mert nem csalt meg, hanem mert nem hazudozott. A kettő eléggé más.

2011. máj. 13. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem buktattam le soha senkit,nem is fogok,ha megcsal mindenhogyan megcsal hiába teperek érte,akkor meg legyen benne annyi,hogy bevallja mert ha bevallja még látok esélyt az újrakezdésre ha sunnyog akkor sosem szeretet igazán akkor meg minek törjem magam érte!
2011. máj. 13. 12:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Máshogy kezdett el viselkedni, és gyanús volt nekem. Kérdeztem, hogy megismert-e valakit, mert ha igen, akkor mondja el, mert a legfonosabb 1 kapcsolatban az őszinteség. Erre ő ideges lett, és felháborodva közölte, hogy senkit sem ismert meg. Erre elváltunk, hazamentem, és feltörtem az e-mailjét.

Ott találtam levélváltást 1 csajjal. Erre felhívtam a páromat, és kérdeztem tőle, hogy biztos benne, hogy őszinte volt hozzám? Hogy mindent elmondott, stb? Közölte, hogy igen. Erre beolvastam neki a levelet, és közöltem, hogy menjen a francba.

2011. máj. 13. 12:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem kellett lebuktatni, közös haverok mondták el, hogy ezzel dicsekedett... Addigra mondjuk már szakítottunk, más okokból.

Amúgy egy fesztiválon, egy ismerős sátrában történt a dolog... Undorító.

2011. máj. 13. 12:41
 10/15 anonim ***** válasza:

A párom elment a haverjaival bulizni. Pár nap múlva találkoztam a haverjaival. Kérdezték, hogy miért nem voltam velük bulizni? Mondtam, hogy nem értem rá. Erre az egyik komolyan közölte velem, hogy máskor ilyet ne csináljak...

Ezek után rákérdeztem a páromnál, aki mindent tagadott. Nem volt nehéz kinyomoznom, hogy hazudott nekem, szóval lapátra tettem.

2011. máj. 13. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!