Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek féltékeny? Szakítottam vele a féltékenységem miatt, de nem tett semmit.
Ha nem akarod elolvasni, akkor csak írd le. HOGYAN OLDJAM MEG HOGY NE LEGYEK FÉLTÉKENY?
Idióta vagyok egy másfél éves kapcsolatból szálltam ki féltékenység miatt (tudom hogy úgyis ki fogunk békülni és folytatjuk) de mindezek ellenére már elegem van, hogy azért mert sok lány van körülötte, teljesen besokallok. Sose csalt még meg, nem adott rá okot, hogy ne bízzak benne de mégse teszem.
És a legnagyobb őrültség, hogy olyan dolog miatt akadtam ki, amikor betelt a pohár, mert 3 évvel ezelőtt írt egy csajnak egy szerelmes levelet. Én meg utánaérdeklődtem (akkor még csak érdekel) h mi az a levél és ráírtam a csajra, a csaj pedig azt válaszolta hogy semmi közöm hozzá hogy mi volt velük régebben (nem jártak) és nem fogja elmondani.
Aztán elküldte bescannelve a barátomnak a csaj ott őrizgeti 3 éve még nevet is meg dátumot is ráírt, mert anynira fontos neki. És ez engem irritál. Csak nekem legyen ilyen a barátomtól ne másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!