Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fekezzem meg a feltekenys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fekezzem meg a feltekenysegem?

Figyelt kérdés
Lassan kezdem kiakasztani a päromat. Ellenörzöm a telefonjät (hiväslista, smsek) amikor elmegy wc-re, a chatprogramot, kutatok a zsebebe stb. Ha talälok valami felreerthetöt persze nem ällom meg szo nelkül. Megjegyzeseket teszek, vagy kerlelem, hogy ne hagyjon el. Koräbban volt pelda a megcsaläsra, de azota csak teves nyomokra bukkanok, sok a hamis informäcio, a kavaräs a barätnöktöl, kolleganöktöl (ök is ismerik). Valahogy le kellene ällitanom magam, m,ert ez egyre jobban idegesiti öt, azt mondtas ezzel elöbb utobb, tenyleg mäs nö kjarjäba kergetem. MNeg hozzäfüzte (ez egyebkent igaz) hogy ö nem takargat, ha akarna akär a szemem elött is. Megsem hagynak nyugodni a kinzo gondolatok, azt gondolom, hätha megis...
2012. jan. 23. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

te nemvéletlenül összebeszéltél az én barátnőmmel?!!!!!!!

ugyanezt csinálja, s az őrületbe kerget vele!

mondjuk fordítva is ígyvan...XD

sztem erre nincs gyógyír...:S csak az lehet, hgy megbízol benne...nade a bizalom alapja az ellenőrzés...XDDDDDDD

szóval....1:1 _:)

2012. jan. 23. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
De ha ennyire nem bízol benne, akkor mi értelme együtt lenned vele?
2012. jan. 23. 11:18
 3/4 anonim válasza:

az elsőnek üzenném, h baromságokat ne irjon, h a bizalom alapja az ellenőrzés. amugy a kérdezőnek meg azt tudom tanácsolni, hogy uralkodjon magán, hogy hogyan azt nem tudom, mivel nem ismerem, mint embert. az én kedvesem azt szokta mondani az ilyen nőkre, h túl sok szabadidejük van, ezért van idejük ilyeneken gondolkozni.

ha nem birsz együttélni azzal, h valaha megcsalt, ezáltal többé nem tudsz benne bizni, hagyd el, mert őt is és magadat is csak kinzod.

2012. jan. 23. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
nem a megcsaläs tenye ami igazän aggasztana (bär nyilvän nem lennek töle boldog) Hanem attol felek, hogy szerelmeslesz es elhagy.
2012. jan. 23. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!