Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem engedett külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem engedett külföldre, de ő kiment, most meg azt mondja nem tettem semmit, csak ő, hogy tudjunk alapozni. Vélemény?

Figyelt kérdés

kezdetben kint dolgoztam, ő azt mondta, hogy maradjak itthon, ne menjek ki, mert akkor nem kellek neki.

hát itthon maradtam, össze jöttünk.

azután kitaláltuk, hogy legyen közös házunk, családunk stb.

ehhez én azt mondtam, hogy kimegyek, mert kintről lehet gyorsan nagy összegeket keresni.

erre ő azt mondta, inkább ő megy ki, mert többet tud keresni én maradjak itthon.

és most, hogy ő megkereste az alapozáshoz szükséges pénzt, amíg én csak hónapról hónapra éltem, azt vágja a fejemhez, hogy nehogy kitaláljam, hogy én "beleülök majd a milliókba, úgy hogy én nem tettem semmit"

(mert ugye amit én itthon kerestem ment a rezsimre, meg hasonlók, havi 10et tudtam csak gyűjteni)

és azt mondja, hogy én csak rákenem, hogy nekem relatíve nincs pénzem beszállni az alapozásba(mivel amit gyűjtöttem hatoda annak amit ő tudott kint)

tud valaki a párom mellett érvelni?

próbálom őt megérteni, hogy miért vagyok a szemében én semmire kellő, hogy miért félti a pénzt tőlem - illetve a párjától, a leendő családjától, az alapozástól?

2012. jan. 28. 08:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

igen, most már próbálok egocentrikusabban gondolkozni.

és nem értem miért hiszi, hogy a pénzére hajtanék, már megannyiszor mondtam neki, ha olyan nő lennék, akkor már rég olyan mellett lennék, aki adakozó és bőkezű, ehelyett mellette álltam a csóró keresetemmel, meg nehézségeimmel.

2012. jan. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!