Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretnék menni külföldre, akkor már nem is szeretem a párom?
Nem kell semmiféle mentség, menj. Ha a párodnak nem az a fontos, hogy jól érezd magad, hanem az, hogy birtokolhasson, akkor nem érdemes maradnod.
Na, ez most jó szívtelenül hangzott, bocs, de ez a véleményem. Én nem tudnám korlátozni azt, akit szeretek abban, hogy megvalósítsa az álmait. Inkább segíteném.
Hasonlóan vagyok én is, csak házas. Férjemnek elmondtam, ő annyit mondott, hogy oké, akkor néz egy nyelvtanfolyamot (én közel anyanyelvi szinten beszélem a célország nyelvét, ő sehogy), addig van internet, repülőgép, kutyafüle. Aztán ha már ott tart, utánam jön.
Baromira fogok hiányozni, de megoldjuk együtt. Engem meg tart annyira talpraesettnek, hogy nem visznek el a rézpö.csű baglyok külföldön.
Neked nem kell semmi mentség! Ha menni szeretnél, akkor menj!
Persze könnyű lehet ítélkeznem innen, de nekem ebből a pár mondatból az jött le, hogy nagyon különbözőek vagytok, lehet, hogy nagy a szerelem, nagy a vonzalom és az összetartás, de nincs hosszú távú jövője a kapcsolatotoknak, nagyon különbözőek vagytok, más célokkal!
Én egy nőért sem szalasztanék egy ilyen lehetőséget mert tudom hogy megbánnám , ha szakít ,szakít majd lesz másik.
20/f
Hm, na és mennyi időre szeretnél kimenni? Nem lehet valami egyezséget kötni? Mondjuk, rövidebb időre mész, és ő is jön veled, ilyenek.
Igazából egyikőtök sem hajlik semmiféle kompromisszumra. Ő azt akarja, hogy maradj itthon, te meg mindenképp mennél. Semmiben sem vagy jobb nála.
Ha nem tudtok megegyezni, szakítsatok, mert lehet ugyan, hogy önző dolog téged korlátoznia, de mondjuk én is legfeljebb azt tudnám elképzelni, hogy max 1 évre megy el a barátnőm, de ezalatt azért 1-2 alkalommal hazajön, vagy néha én látogatom meg. Ez a maximum, többet nem.
A válaszolók valószínűleg nem teljesen így beszélnének fordított szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!