Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját unokatestvérem! Mit mondhatnék?
AZ még hagyán hogy az unoka tesód de milesz belőle később hogy ha már most ilyeneket csinál?
ezen gondolkozz el egy kicsit.
szia,
ne veszítsed el mint barátot? a leírtak alapján nem nagyon van szó barátságról, maximum egy eltűrt rokonról. Én úgy vagyok ezzel, hogy szinte bármit megtennék a tesóimért,akiket nagyon szeretek. de egy ilyen távoli unokatesóért. ..csak azért szeretni, mert rokon? minek? ha egyszer nem jó ember, tök mindegy, hogy rokon vagy nem rokon.
az előttem íróval ellentétben én egy kicsit mást javasolnék. Nem tudom ugyan, hogy hány évesek vagytok, de én a leírtak alapján nagyon megbízhatatlannak találtam ezt a fiút és elgondolkodtató az, hogy mit képes tenni esetleg visszautasítás esetén.
Ezért szerintem ne akard egyedül megoldani ezt a problémát. Bátran beszélj erről a szüleiddel. had tudja csak meg az apukád, hogy miért keresget téged késő este az unokatesód. Biztos vagyok benne, hogy melléd állnak majd, segítenek neked. Ha az apukád egyszer rászól, attól biztosan kellőképpen megijed majd. Az sms-eket tartsd meg, mert ha rosszabbra fordul a helyzet, csak ezzel tudod bizonyítani, hogy zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!