Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A saját unokatestvérem! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját unokatestvérem! Mit mondhatnék?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 1 hónappal idősebb tőlem. Nagyon messziről de unokatestvérek vagyunk, egy városban élünk és 1 ház választ el bennünket, tehát egy utcában is. Óvodás korunkban folyton lelökött a mászókáról, beleharapott a kezembe (vérzett meg minden), belémrúgott és kitörte egyszer az ujjamat is. Mindezek ellenére én szerettem, mert naiv voltam soha nem tudtam, tudok haragudni senkire sem. Iskolás korunkban egy évig egy iskolába jártunk ahol állandóan piszkált, és mivel nagyon rossz gyerek volt kirúgták. Már a 4. iskolából is kirúgták mert dohányzott, beszólt a tanároknak és be sem járt néha a suliba csak kocsmába. 7. osztályban visszavették a mi sulinkba ahol állandóan csúfolt és piszkált úgyszintén. 8.-ra megint kirúgták mert felmászott az iskola tetejére (tetőszint!) és onnan lógatott ki egy kislányt. Most középiskolában szerencsére nem egy helyre járunk, de egy busszal és mivel elég közel lakunk egymáshoz tudom, hogy onnan is kirúgták a fent emlitett okok miatt. Tudom, hogy a közeli kocsmában tölti napjait, mindig részegen száll le a buszról és 6 éve dohányzik. Tavaly nyáron is mondogatta hogy szerelmes belém, de volt barátom most szakitottunk, és nagyon ki vagyok akadva. Most is kezdi: állandóan zaklat mivel megtudta hogy szakitottam a párommal, és írogat nekem sms-eket, hívogat, néha még apámat is felhívja hogy szóljon nekem hogy velem akar beszélni. Az sms-eket elolvasom de nem válaszolok rá, a hívásait nem veszem fel. Azt írja szerelmes belém és h járjak vele, adjak neki 1 esélyt. De könyörgöm! az unokatestvéremről van szó!!!:( Állandóan azt nézi a szomszédból h én mit csinálok, hol vagyok és mikor. Mit mondjak neki h ne veszitsem el mint barátomat de ne is nyomuljon rám?
2009. máj. 29. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

AZ még hagyán hogy az unoka tesód de milesz belőle később hogy ha már most ilyeneket csinál?

ezen gondolkozz el egy kicsit.

2009. máj. 29. 20:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi fog ebből születni, de én nem akarok vele lenni úgy, csak simán unokatestvéri szinten, haverságból néha leugrani a pályára, dumálni meg minden. De látom ezt nem lehet. Mégis mit tegyek h apámat ne hívogassa éjszaka 11 kor, meg engem se zaklasson h ő "szerelmes belém"??
2009. máj. 29. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát egy ilyen fiúval én még baráti szinten sem akarnék kapcsolatot tartani. Legyél vele egyértelmű, hogy ne értsen félre semmit. A te helyedben és jól megmondanám neki a magamét.
2009. máj. 29. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

szia,

ne veszítsed el mint barátot? a leírtak alapján nem nagyon van szó barátságról, maximum egy eltűrt rokonról. Én úgy vagyok ezzel, hogy szinte bármit megtennék a tesóimért,akiket nagyon szeretek. de egy ilyen távoli unokatesóért. ..csak azért szeretni, mert rokon? minek? ha egyszer nem jó ember, tök mindegy, hogy rokon vagy nem rokon.

az előttem íróval ellentétben én egy kicsit mást javasolnék. Nem tudom ugyan, hogy hány évesek vagytok, de én a leírtak alapján nagyon megbízhatatlannak találtam ezt a fiút és elgondolkodtató az, hogy mit képes tenni esetleg visszautasítás esetén.

Ezért szerintem ne akard egyedül megoldani ezt a problémát. Bátran beszélj erről a szüleiddel. had tudja csak meg az apukád, hogy miért keresget téged késő este az unokatesód. Biztos vagyok benne, hogy melléd állnak majd, segítenek neked. Ha az apukád egyszer rászól, attól biztosan kellőképpen megijed majd. Az sms-eket tartsd meg, mert ha rosszabbra fordul a helyzet, csak ezzel tudod bizonyítani, hogy zaklat.

2009. máj. 29. 23:42
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, inkább elkerülöm az uncsimat. Most leszünk 16 évesek, én szeptemberben, ő augusztusban. Igen, egy visszautasitás alkalmával kihívta a csapatot és körbeállták a lányt és mindenfélét ordibáltak rá, meg azóta is bántják szegényt, ezért kellett iskolát váltania. Én nem akarok sulit váltani miatta, mert az osztályom kivételesen nagyon jó és vannak barátaim más osztályokból is. De nehéz elkerülni mivel 1 ház választ el bennünket. Tegnap például felhívott a buszon hogy hol vagyok, és hogyha jövök hazafele álljak már meg a házuk előtt mert beszélni akar velem meg elmegyünk valamerre csavarogni. Én úgy jöttem haza hogy gyorsan eljöttem a házuk előtt és bejöttem a házba. Fél óra múlva csengetett egy haverjával, de anyámnak mondtam h menjen ki és mondja azt h a másik közeli városba mentem egy ismerősömmel. Állítólag beültek a kocsiba amikor nem voltak otthon a szülei és elvitték a kocsit (jogsi, engedély minden nélkül!) és beállítottak a haveromhoz hogy hol vagyok. Persze értette hogy mi a szitu és azt mondta hogy már hazavitt. Visszajöttek, kimentem vagy 10 percre de mondtam h kaját kell csinálni anyuval. Lehordott a hátam mögött a haverjának mindennek, este írt egy sms-t ilyen szöveggel: "hy! járnál velem? me szeretlek. cső, írj vissza!" Zaklatásnak minősül ha már nem az első volt?? És hogy kéne elkerülni az ilyet? Előre is köszi!
2009. máj. 30. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetnék vele semmilyen barátságot a helyedben. Nézd levegőnek és kész.
2009. dec. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!