Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adjatok tanácsot mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 4 évig jártam egy lánnyal...aztán szakított velem, kiborulrultam természetesen,de megértettem, ő még élni akar meg stb...de azóta eltelt 2 év...ugyanúgy nem tudtam elfelejteni, pedig voltak mások(fiúk) de nem ...közben tartottuk a kapcsolatot, se veled, se nélküled állapot, ma végre találkoztunk volt időnk egymásra beszélgettünk, úgy volt, hogy újra összejövünk, előtte való hétvégén szerelmet valott nekem, ma lefeküdtünk, minden szép volt és jó és újra elvarászolt de mielőtt el ment volna elmondtam neki érzéseim, hogy nem tudom kontrolálni de mikor vele vagyok nagyon hevesen ver a szívem mindig és meg is mutattam neki és megkérdeztem tőle, hogy most akkor mi legyen köztünk, azt válaszolta, hogy meg akarta nézni, hogy valóban kell ez neki, hogy valóban szüksége van e erre de ez valahogy neki nem megy:( azt mondta, hogy aludjunk rá egyet én is és ő is és holnap újra találkozzunk,és átgondolja????? Holnap elmegyek hozzá...de mit tegyek,....??? Teljesen kétségbe vagyok esve??? L/192012. jan. 27. 20:38
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tudatában vagyok annak, hogy ezt nem így kellett volna, de nem tudtam neki ellenállni:( már nem tudok mit csinálni, már megtörtént:( de holnap hogy viselkedjek vele?? Mit mondjak neki?Kérlek adjatok tanácsot!!!
2012. jan. 27. 20:45
4/7 anonim válasza:
Beszállok harmadiknak, hátha úgy jobb lesz!
5/7 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen értelmes válaszokat, mit tegyek???
2012. jan. 27. 21:00
6/7 anonim válasza:
Ha találkozol vele, mondd meg neki, hogy igaz, hogy te ezt érzed, de a többi csak tőle függ. Mondd hogy nem akarod erőltetni a dolgokat csak akartad, hogy tudja ezt és ennek tudatában döntsön. Ne erőltess rá semmit, talán egy kicsit még kételyeket is kelthetnél benne. Kb. úgy mint ahogy ő benned.
7/7 anonim válasza:
Semmiképpen ne nyomulj, és tukmáld rá magad. Tartsd meg a méltóságot a beszélgetés közben, mert lehet h a végén nem melletted fog dönteni és akk te nagyon rosszul fogod érezni magad ha megalázkodtál előtte.
Mondd el neki h érzel iránta valamit, de ha nem lesz belőle semmi azt is túléled, csak akk mondja meg most őszintén h akar e többet vagy sem, de semmiképp ne hitegessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!