Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kell mondanom a szüleimnek, hogy van barátom? 15/L
Elsős gimnazisták vagyunk, tehát szeptembertől ismerjük egymást.
2 hete kezdtünk el járni, de már rögtön "kiszemeltük egymást". De csak most lett hivatalos.
A szüleim meg semmit sem tudnak róla. Jóban vagyok velük, de ilyenekről ne szeretek beszélni. Mondtam ritkán, hogy kedves, értelmes srác, de ebből nem gondolhattak semmit.
Muszáj nekem ezt elmondanom? És hogyan? Csak úgy hirtelen? Ti hogyan mondtátok el?
Köszönöm a megértő válaszokat!
15/L
Nézzük csak... Nézzük, hogy mennyire "komoly" ez a dolog. Szereted a fiút? Miért szereted?
Ha meg tényleg komolyabb, akkor sem muszáj elmondanod (szerintem). Én sem mertem elmondani anno, amikor először volt barátom! =) Ha majd megkérdezik, akkor persze mondd el! Meg sose tagadd! Ha felhoznak valami hasonló témát, akkor ragadd meg az alkalmat, és mondd el! Vagy tereld valahogy a barátodra a szót, pl.: "Nem tudtam, hogy mi a házi, de megkérdeztem XY-tól... Ő nagyon okos" Szerintem rá fognak kérdezni, hogy ki is ő! De ha nem, az sem baj ;)
18:17
Igen, szeretem őt. És hogy miért? Hát az jó sok dolog :)
Ő nem az a "őrült, vicces" fajta tinédzser. Komoly, és okos. Sokat tanul és van életcélja is. Nem jár bulizni és nem is iszik. Ő nem az az életvidám típus, de azért lehet vele nevetni. Nagyon ritka fajta fiú ;)
15 évesen milyen élet cél?? ja az ritka ,ha nem bulizik egy 15 éves? meg kell dícsérni és azért is mert még nem alkoholista?...te még álomvilágban élsz...majd 20 év múlva nézd meg azt,hogy milyen lett és akkor dicsekedj,hogy nem iszik és van életcélja...ne egy 15 éves gyereknél!!!
már szerintem fél vagy egy év múlva is más lessz a véleményed..! csak most a szerelemtől az orrodig sem látsz!
Nálunk szakmunkásképzőben, egy villanyszerelő és egy pék járt együtt.
A gimnazisták mindent túl reagálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!