Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak ezért neki vagy ne?
Figyelt kérdés
Nemrég beszéltem a barátommal telefonon. Én kerestem egyszer csak nem vette fel ezért visszahívott. De a konditeremből hívott és úgy köszönt bele a telefonba h csá. Sose szokott így köszönni...és nem is becézgetett meg semmi. Pedig mindig olyan cuki szokott lenni..de most mondjuk ki bunkó volt. Tegnap semmi baja se volt. Most meg a konditeremből így kell velem beszélni??? Segítsetek...tegyem szóvá ezt neki vagy ne? Mert végülis ilyen nem szokott előfordulni máskor. Lehet h a konditeremben nem akart "enyelegni". Mit gondoltok?? Mondjam el neki h ez nekem rosszul esett? Légyszi kort és nemet is írjatok. Köszi.2012. jan. 27. 16:21
21/41 pqpqpq válasza:
celozz finoman hogy meg egy ilyen es repulsz :)
22/41 A kérdező kommentje:
Vagy ha most rendesen köszön meg minden akkor mondanom kéne h "szia sziivem..jéé most tudsz rendesen köszönni?:D" Na ez mien?:d
2012. jan. 27. 16:41
23/41 Macs1209 válasza:
Ne telefonon.. Személyesen.. Ha ott előjönnek más dolgok, akkor pedig... tudod mi a vége...
24/41 A kérdező kommentje:
Nem jön elő semmi mi jól megvagyunk. Am is ritkán fordul elő ilyen ha élőben hozakodok vele elő az olyan mintha nagy feneket akarnék neki keríteni..
2012. jan. 27. 16:43
25/41 Macs1209 válasza:
Amúgy félretéve: "Szia Kicsim", "Szia Szívem", "Szia Keresztneve". Személy szerint nem variálom túl, és
nem attól szeretem, hogy mindenféle túlkombinált lég-
frissítőnevet adok neki...
Az ötlet jó, jegyezd csak meg a képébe :)
26/41 anonim válasza:
Ez így van, de szerintem egy kapcsolatban "nem megengedett" a 'csá'
27/41 A kérdező kommentje:
Csak bennem van az is h az esetek 90%ába télleg mindig cuki meg aranyos...és most h egyszer "hibázik" én szóvá teszem?? Hát mi vagyok én?? Lehet azt hinné h ő sosem hibázhat nálam mert különben elkezdek rinyálni..És nem akarom h ezt higgye.
2012. jan. 27. 16:46
28/41 anonim válasza:
A pasik ilyenek.. Menőztek.. Nem akarnak puhánynak látszani , főleg nem konditeremben.. :) Nyugi .. Ha gondolod tedd szóvá... Bár szerintem nem szükséges.. Csak rontana a dolgon :D Remélem segítettem!!
29/41 A kérdező kommentje:
Jó akkor csak vmi ürüggyel kéne felhívnom ..csak kitalálnék vmit h megtudjam most mien a hangja..Ha normális akkor menőzött...csak mien ürüggyel hívjam fel???
2012. jan. 27. 16:49
30/41 anonim válasza:
Szerintem ne célozgass, légy karakán, és mondd meg neki egyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!