Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak ezért neki vagy ne?
Figyelt kérdés
Nemrég beszéltem a barátommal telefonon. Én kerestem egyszer csak nem vette fel ezért visszahívott. De a konditeremből hívott és úgy köszönt bele a telefonba h csá. Sose szokott így köszönni...és nem is becézgetett meg semmi. Pedig mindig olyan cuki szokott lenni..de most mondjuk ki bunkó volt. Tegnap semmi baja se volt. Most meg a konditeremből így kell velem beszélni??? Segítsetek...tegyem szóvá ezt neki vagy ne? Mert végülis ilyen nem szokott előfordulni máskor. Lehet h a konditeremben nem akart "enyelegni". Mit gondoltok?? Mondjam el neki h ez nekem rosszul esett? Légyszi kort és nemet is írjatok. Köszi.2012. jan. 27. 16:21
11/41 anonim válasza:
Nálunk egyszer volt ilyen én bizony szóltam neki, hogy nem a haverja vagyok, na és onnantól kezdve másképp beszélt. Hozzáteszem 6 éve vagyunk együtt, igaz a barátom is egyben de mégse beszéljen velem úgy mint a haverjaival.
12/41 A kérdező kommentje:
De ez nem felnövés kérdése...marha vicces. Sz*rul esik ha velem így beszélnek, főleg akkor ha az a pasim. Én is mindig kedves vagyok akárhol vagyok, akkoris "enyelgek" a telefonba.
2012. jan. 27. 16:25
13/41 anonim válasza:
Hm...
Hát a "Csá" az tényleg nagy bunkóság... Hagyd ott, nem tisztel téged...
FACEPALM
14/41 anonim válasza:
Csak annyit mondj neki, hogy nem az egyik haverja vagy. Azért nem kell túlzásba vinni, nem kell neki nagy feneket keríteni, csak ennyit mondj, és rá fog jönni, jó nem követett el bűnt meg semmi, de mond meg neki, hogy neked ez nem esett jól és ennyi.
15/41 Macs1209 válasza:
Mondjuk egy "Szia Kicsim" belefért volna...
Viszont tény, ha csak haverok vannak, úgy beszélnek egyes
férfiak a barátnőikkel, mint a kutyával, amikor meg
együtt vannak, akkor nem győzik nyalni a s*ggüket. Ez
eléggé kétszínű viselkedés.
De jobban jársz, ha nem mondod neki, mert a végén rájön,
hogy tudod, miről témáznak a konditeremben :D
16/41 anonim válasza:
Nem lett volna szerintem muszáj még a "Szia Kicsim" se, csak annyi, hogy Szia. És pont, nem kell feltétlen "enyelegni"
17/41 A kérdező kommentje:
Igazából ha ott vagyok mikor a haverja is ott van..akkor teljesen normálisan viselkedik. Nem így...ilyet csak a telefonba csinál ha mondjuk nincs egyedül..DE fel nem tudom fogni miért van ez..pedig szeret mert mondta multkor is magától.
2012. jan. 27. 16:32
18/41 Macs1209 válasza:
1. Valójában nem ilyen, csak neked mutatja ezt az arcát.
2. Valójában enyelgős, és a barátainak színészkedik.
Első a valószínűbb...
19/41 Macs1209 válasza:
Jah
"I love you" is 8 letter, like "bullshit".
Aki tud angolul, az felfogja a lényeget.
20/41 A kérdező kommentje:
Fel kéne hívnom..már biztos hazaért és finoman közölnöm vele h szarul esett...vagy céloznom kéne rá.
2012. jan. 27. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!