Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Értelmes, kedves és bájos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmes, kedves és bájos lányok! Hogyan és hol ismerkedhetnék meg veletek?

Figyelt kérdés

Sok szép lányt látok naponta a buszon, buszmegállóban, városban meg úgy mindenfelé, ahol csak járkálok,Debrecenben tanulok, jó nagy város, szóval van választék bőven, de úgy tapasztaltam, hogy az értelmes, kedves és egyben bájos, engem elbűvölő lányok már foglaltak sajnos.

Nem titkolom, hogy elég szeretgeős típusú fiú vagyok és ezért is rossz nagyon, hogy nincs barátnőm, nincs kit megölelnem, magamhoz húznom, megcsókolnom és már totál szeretethiányos is vagyok.

Akinek sikerült megismerkednie fiúk ilyen lányokkal, ti hol találtatok ezekre a gyöngyszemekre?

2012. jan. 27. 14:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

meg akarsz ölelni egy lányt?

egyszerü. Elmész egy buliba. odaállsz egy lány elé, rámosolyogsz, odahuzod, és megöleled. Tánctéren még egyszerübb, ott meg is csokolhatod.

2012. máj. 28. 01:47
 22/23 anonim ***** válasza:
nem attól lesz kedves kérdező határozott, vagy magabiztos férfias kisugázású jellemű, hogy hogy tapiz le lányokat szórakozóhelyeken..nem ezen múlik.nagyon nem
2012. máj. 28. 03:22
 23/23 anonim ***** válasza:
pfff, nyilván attól lesz majd minden jo, ha ül és várja, hogy történjen a csoda...értem ezalatt, hogy nem meri megcsókolni a lányt vagy abszolut nem mer hozzáérni.
2012. máj. 28. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!