Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes, kedves és bájos lányok! Hogyan és hol ismerkedhetnék meg veletek?
Sok szép lányt látok naponta a buszon, buszmegállóban, városban meg úgy mindenfelé, ahol csak járkálok,Debrecenben tanulok, jó nagy város, szóval van választék bőven, de úgy tapasztaltam, hogy az értelmes, kedves és egyben bájos, engem elbűvölő lányok már foglaltak sajnos.
Nem titkolom, hogy elég szeretgeős típusú fiú vagyok és ezért is rossz nagyon, hogy nincs barátnőm, nincs kit megölelnem, magamhoz húznom, megcsókolnom és már totál szeretethiányos is vagyok.
Akinek sikerült megismerkednie fiúk ilyen lányokkal, ti hol találtatok ezekre a gyöngyszemekre?
ma 15:00
Vagyis menjek és bátran tapizzam le az első csajt, aki tetszik vagy épp smároljam le spontán, játszam az agyamat, hogy én vagyok a nagy menő, aki mindenkit szétver.
Nem leszek ilyen. -.-
Egyszer jártam eddig Debrecenben, ott is főleg a könyvesboltokba néztem be, mert elég könyvmoly vagyok.
Szerintem az értelmes lányok szeretnek olvasni, szóval könyvesbolt, illetve könyvtár környékén lehet látni őket.
:-)
De lehet, hogy csak én látom így, bár manapság egyre többen, egyre több könyvet olvasnak.:)
17/L
Nincs baj ezzel kérdező! Én is ilyen bújós romantikus f@sz vagyok.. Annyi hogy legyen önbizalmad tudd ki vagy, legyél határozott, igényes!!!! És ami a legfontosabb ne félj a csajoktól ők is emberek legyél.. Csajok előtt legyél beszédesebb szerintem nyílj meg lássák rajtad hogy jó fej gyerek vagy te és lesz hamarosan csajod! Magamból indulok ki, én is nemrégen bevoltam falcolva. Aztán nem mikor nem is számítottam rá tök jót beszélgettem egy csajjal elmentünk sétálni és azóta nagy szeretetben élünk.. Ha meglátja egy csaj hogy nincs önbizalom vagy beszari vagy az bukás mindenféleképp. :D :D Remélem segítettem ha nem is túl sokat, de keveset. ;)
18/F
Off, de a belinkelt cikket akár én is írhattam volna... :D
ISTEN csaj vagyok. Most már tudom. :D
Kérdező: szerintem önbizalom kérdés. Ennyi. És nem szórakozóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!